اجتماعی

بيكاری و ارائه راه حلی برای آن

بيكاری در ایران به ویژه در میان نیروی کار و جوانان با تحصیلات دانشگاهی و عدم مرتبط بودن تحصیلات عالیه با بازار کار به شدت بالاست. بيكاری بالا در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی در ایران به دلیل کمبود تقاضا در بازار کار و مازاد عرضه نیروی کار دارای تحصیلات عالی است. به لحاظ کارشناسی، بخش عمومی تأمین کننده اصلی شغل برای افراد با تحصیلات عالی بوده است.

مهم نیست که شما تحصیل کرده اید و یا بدون داشتن سوابق دانشگاهی به دنبال کارید. اگر شما هم جز آن دسته از افرادی  هستید که بعد ازچندین ماه جویای کار بودن از بازار کار بی نصیب مانده اید و مدام از خود می پرسید ، چرا هنوز نتوانستم مانند سایر افراد جامعه کاری پیدا کنم ، حتما مطالب زیر را با دقت دنبال کنید. در گام اول از فرصت های بی نظیر شبکه های مجازی برای جستجوی کار بهره مند شوید. دسترسی آسان و کم هزینه به فضای مجازی ، زمینه ارتباطات سریع را فراهم آورده است. مردم حضور غیرقابل باوری در شبکه‌ های اجتماعی دارند و طبق آمارهای منتشر شده، نزدیک بیش از 2.5 میلیارد نفر در این شبکه ها حضور دارند و حداقل از یکی از این رسانه ها به صورت ماهیانه استفاده می کنند. این بازار به قدری برای کارآفرینان و رهبران تجارت‌ های گوناگون جذاب بوده که آن ها را مجاب کرده است تا از بازاریابی های سنتی به سمت بازاریابی اینترنتی حرکت کرده و از فرصت بی نظیری که این نوع تجارت در اختیار آن ها قرار می دهد ، استفاده کنند.

بيكاری شما نشات گرفته از ده ها و شاید صدها عامل است که توجه به جزئیات آن می تواند در برطرف ساختن موانع کاری تان بسیار مفید واقع شود. بطور مثال هیچ وقت به عملکردتان در مصاحبه های شغلی فکر کرده اید؟ آیا توانسته اید با قدرت این مرحله را پشت سر بگذارید و یا اینکه با داشتن عملکردی ضعیف در یک مصاحبه باز هم خود را محقق می دانستید؟ ظاهری آراسته همراه با تسلط نسبی بر حوزه ی تخصصی شما می تواند یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در موفقیت اولیه ی شما باشد.

بیکاری و عواقب آن
بیکاری و عواقب آن

این را هم باید اضافه کرد. بسیاری از افراد بدون داشتن مهارت کافی برای هر شغلی درخواست می‌فرستند. یادتان باشد شما تنها در حوزه ی تخصصی تان می توانید به موفقیت دست یابید و بهتر است در حیطه ی کاری که تخصص ندارید وارد نشوید. به عنوان یک فرد تازه کار که در انواع آزمون های استخدامی شرکت می کند، در نظر داشته باشید که پذیرش و یا عدم پذیرش در این آزمون ها آخر راه نیست و شما مسیر پر پیچ و خمی را برای رسیدن به اهدافتان پیش رو دارید. سعی کنید، ارتباطات اجتماعی تان را افزایش دهید. در دوره های تخصصی مربوط به رشته ی تحصیلی خود شرکت کنید.

کارفرماها همواره به دنبال افرادی هستند که درصد موفقیت شان را افزایش دهد. پس در توانمندسازی خود بکوشید و البته با اعتماد به نفس از خود چهره ی توانمندی به نمایش بگذارید. اگر وارد محیط کاری جدیدی شده اید، آن جا را از آن خود بدانید و برای پیشرفتش از جان و دل مایه بگذارید. مدام با گوشی مشغول نباشید و وقت را هدر ندهید و بدانید ، ریزترین حرکات شما در زیر ذره بین کارفرماها قرار دارد. افراد مسئولیت پذیر، همواره خواهان زیادی دارند. البته بسیاری از افراد هم هستند که با داشتن تمام ویژگی های مثبت مذکور، مدت بسیاری بدون هیچ دلیلی بیکار مانده اند و همین امر سبب شده است که دچار یک یاس و سردرگمی شوند.  مثبت باشید و نسبت به آینده شغلی خود نگرشی منفی نداشته باشید و یقین داشته باشید ،نیروی کار ماهر و متخصص مسئولیت پذیر هرگز بیکار نمی ماند.

مهندس فاطمه یحیایی

لینک کوتاه خبر : https://tafahomonline.ir/?p=83717
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن