کارآفرینی

اشتغال‌زایی بنیاد برکت در حوزه دامپروری

مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) از اشتغال‌زایی این بنیاد در حوزه پرورش دام در مناطق محروم و روستایی خبر داد.

به گزارش تفاهم آنلاین، امیرحسین مدنی با بیان اینکه تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز توسط بنیاد برکت علاوه بر راه‌اندازی 60 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور منجر به ایجاد 180 هزار فرصت شغلی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین و شتر در مناطق محروم و روستایی کشور شده، گفت: این زنجیره باعث تولید 30 هزار تن گوشت قرمز و 233 هزار تن شیر نیز شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع، 60 درصد طرح‌های اشتغال‌زایی اجتماع‌محور بنیاد برکت مربوطه به رسته پرورش دام سبک و سنگین می‌شود، درباره برنامه‌های بنیاد برکت برای سال 1400 در این حوزه نیز اظهار کرد: راه‌اندازی بیش از 40 هزار طرح اشتغال‌زایی در حوزه پرورش دام سبک و سنگین برای امسال هدف‌گذاری شده است که ایجاد 120 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم را به دنبال خواهد داشت.

مدیرعامل بنیاد برکت تاکید کرد: پیش‌بینی می‌کنیم راه‌اندازی این تعداد طرح اشتغال‌زایی در سال جدید، تولید 35 تا 40 هزار تن گوشت قرمز را نیز در پی داشته باشد.

مدنی گفت: بنیاد سال 99 نیز اقدام به ایجاد 37 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور در زمینه دام‌داری سبک و سنگین کرد که علاوه بر فراهم آوردن فرصت‌های کسب و کار برای نزدیک به 111 هزار متقاضی، باعث تولید 19 هزار تن گوشت قرمز و 163 هزار تن شیر شد.

به گفته وی، تامین دام و نهاده‌های دامی، آموزش، پرواربندی، مشاوره و خدمات فنی، کشتار، بسته‌بندی، توزیع و فروش اجزای زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز را تشکیل می دهد که توسط این بنیاد تشکیل و تکمیل می‌شود.

مدیرعامل بنیاد برکت تصریح کرد: فرآیند طرح تشکیل زنجیره تولید و فروش گوشت قرمز با حضور تسهیل‌گران در مناطق روستایی آغاز می‌شود و با شناسایی و اهلیت‌سنجی افرادی که توانایی پرواربندی را دارند، ادامه پیدا می‌کند. افراد داوطلب باید دارای اصطبل روستایی، مهارت پرورش دام و علاقه‌مند به این حوزه باشند.

وی افزود: افراد واجد شرایط پس از معرفی به بانک جهت دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه، معرفی به پشتیبان تامین گوساله و خوراک جهت تحویل دام و خوراک و معرفی به مشاور علمی پروژه جهت آموزش علمی با سرفصل‌های تغذیه، بهداشت، پرورش و جایگاه، به عنوان کارآفرین حوزه دامپروری آغاز به‌کار می‌کنند.

مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به طرح پرواربندی اجراشده در استان سیستان و بلوچستان عنوان کرد: بنیاد با عنایت به پتانسیل‌های پرورش دام در این استان از جمله وجود مردمانی دامدار و ماهر در پرواربندی، اصطبل‌های رها شده در منازل روستایی و همسایگی با حوزه هند جهت تامین گوساله آماده پروار، تصمیم گرفت با مشارکت بخش خصوصی طرح پرواربندی دام سنگین را با کنار هم قرار دادن پتانسیل‌های موجود و بهره‌گیری از پشتیبان تامین‌کننده خوراک، تامین گوساله و پشتیبان علمی اجرا نماید.

مدنی خاطرنشان کرد: اجرای این طرح از سال گذشته در مناطق محروم و روستایی استان سیستان و بلوچستان آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی یادآور شد: بنیاد برکت تا به امروز 110 هزار طرح اشتغال‌زایی اجتماع‌محور را در 7 هزار و 575 روستا و 278 شهرستان در مناطق محروم سراسر کشور به بهره‌برداری رسانده که باعث ایجاد 330 هزار شغل خرد و خانگی شده است.

مدیرعامل بنیاد برکت در پایان تاکید کرد: بنیاد با توجه به منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و با هدف محرومیت‌زدایی، توانمندسازی اقتصادی و برقراری عدالت اجتماعی، اقدام به راه‌اندازی نهضت اشتغال‌آفرینی در مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته کشور کرده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا