حجتاله صیدی در مراسم تکریم و معارفه مدیر شعب هرمزگان عنوان کرد؛ بانک صادرات ایران روی ریل سود عملیاتی
مديرعامل بانک صادرات ايران گفت: بانک صادرات ایران در نتیجه یک برنامه سه مرحلهای از بهمن ۹۶ تاکنون با تلاش همه همکاران مشکلات و عقبماندگیهای خود را جبران کرده و در ریل جدید سود عملیاتی پایدار قرار گرفته است و البته به موفقیتهای کنونی قانع نیست.
به گزارش پایگاه خبری تفاهم آنلاین به نقل از روابطعمومي بانک صادرات ايران، حجتاله صيدي در مراسم تکريم و معارفه مدير شعب بانک صادرات استان هرمزگان با بيان اين مطلب افزود: موفقيت بانک مرهون تلاش سرمايههاي فکري آن و برگزاري موفق مجمع سال مالي ۹۹ بانک صادرات ايران نتيجه تلاش همه همکاران تلاشگر و متعهد بانک است.
وي با بيان اين که به طور دائم بايد کارنامه فعاليتهاي خود را مرور کنيم، اظهار کرد: بانک صادرات ايران در نتيجه يک برنامه سه مرحلهاي از بهمنماه سال ۹۶ قدم به قدم تا به امروز پيش آمده و فصل جديدي از فعاليتهای آن در مرداد ماه ۱۴۰۰ در بانک آغاز شده است.اين برنامهها براي جبران مشکلات و عقبماندگيهاي بانک با قوت مورد پيگيري و بانک در ريل مناسب فعاليت قرار گرفت.
صیدی تاکید کرد: بانک صادرات ايران به اين موفقيت قانع نيست و تلاش براي انجام برنامههاي آتي با رويکرد جديد ادامه دارد. به همين منظور در اولين جلسه مديران بانک بعد از مجمع، برنامهای بلند مدت در پنج بخش براي سال جاري تدوين شده است. اولين برنامه تا ۱۵ شهريور ماه و همزمان با هفتادمين سالروز تاسيس بانک در نظر گرفته شده است.
صیدی افزود: هفتاد سال فعاليت با خوشنامي و بالندگي براي بانک صادرات ايران ثروت مطلوبی است و اهميت زيادي دارد. در اين روز بايد نخستين اپليکيشن جديد بانک را رونمايي و براي عملياتي کردن اين اپليکيشن در ۱۱۰ شعبه جديد خود را آماده کنيم تا ظرف يکي دو سال بتوان تمامي شعب را به اين نرمافزار تجهيز کرد.
صيدي افزود: مقطع بعدي ۳۱ شهريور است که صورتهاي مالي شش ماهه را نهايي خواهيم کرد. این مقطع، مقطعی بسيار مهم است؛ چرا که در آن پايدارسازي سود عملياتي و نتيجه اصلاح ساختار ترازنامه به ذينفعان راهبردي بانک شامل کارکنان، مشتريان، سهامداران، نهادهاي مدني، تسهيلات گيرندگان و نهادهاي ناظر منعکس میشود و امیدواریم بتوان به آنها اطمينان خاطر داد که بانک با همين سرعت پيش خواهد رفت.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به تنگناهاي بينالمللي و شيوع بيماري کرونا، افزود: لازم است در عملکرد بانک بهبود حاصل شود تا در ۳۱ شهريور که صورتهاي مالي تلفيقي شرکت اصلي و کل گروه شرکتهاي زيرمجموعه بانک را گزارش خواهيم کرد، موفقيتهاي بانک را منتشر کنيم.
مديرعامل بانک صادرات ايران سومين مقطع برنامهای بانک صادرات ایران را پايان آذرماه سال جاري عنوان کرد و گفت: در این مقطع عملکرد ۹ ماهه بانک گزارش و تلاش خواهد شد تا ضعفها و اشکالات منعکس شده در گزارش حسابرسي برطرف شود. حتي بايد تلاش کرد تا مسايل ناشي از مشکلات اقتصادي که بر کل شبکه بانکي تاثير گذاشته را حل کنيم و براي رفع آنها بکوشيم.
صيدي مقطع بعدي مورد نظر بانک را ۲۶ بهمنماه سال جاري همزمان با ميلاد با سعادت حضرت اميرالمومنين علي (ع) عنوان کرد و افزود: در آن مقطع شعب «صاد» با رويکرد ورود به سال ۱۴۰۱ و پاسخگويي به نيازهاي قرن جديد، راهاندازي خواهند شد و با دسترسي به سوپر اپليکيشن بانک تا بهمن ماه چندين شعبه را تجهيز خواهيم کرد.
بانک صادرات ايران بانک سنت و نوآوري به صورت توامان و تلفيقي از سنتهاي اصیل بانکداری در ارائه خدمات به مشتريان قديمي و خلاقیت و نوآوری بر مدار نیازهای روز به شمار میآید و با اتکا به فرهنگ سازماني غنی که از ثروتهاي بانک است، میکوشد علاوه بر خدمتهای گذشته، خدمات نوآورانه با فناوريهاي نوپدید ارائه کند.
مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان این که خدمات جديد بر اساس سبک زندگي در دنياي جديد شکل خواهد گرفت، ادامه داد: بالندگي و پيشرفت بانک در گرو ارائه خدمات نوين، غيرتکراري و ارتباطات جديد است.
وي مقطع بعدي اجرای برنامههای آتی بانک و بهبود ساختار مالی آن را ۲۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۰ اعلام کرد.
مديرعامل بانک صادرات ايران همچنين با اشاره به شيوع بيماري کرونا، گفت: از ابتداي گسترش اين بيماري با کاهش ساعات کاري شعب، به دنبال مصون سازي همکاران بودهايم و حتي سامانه شمس به همين منظور ايجاد شد. همچنین با هماهنگي شوراي هماهنگي بانکها و همکاري بانکهاي ملت و تجارت تهيه واکسن و تزريق آن پيگيري شد و از روز پنجشنبه همزمان با عید سعید غدیر، واکسیناسیون همکاران نظام بانکی شروع و واکسیناسیون همکاران بانک صادرات ایران نیز از استان گیلان آغاز شده است.
وی با تاکید ویژه بر ارائه خدمات ارزی به فعالان اقتصادی استان هرمزگان، افزود: باید از ظرفیتهای بانک صادرات ایران در این استان برای ارائه خدمات به اقتصاد و مردم تلاش بیشتری صورت گیرد. بخش ارزی بانک با وجود قابلیتهای موجود باید خدمات مناسبتری ارائه دهد و تعهدات و صدور ضمانتنامهها با جدیت بیشتری در دستور کار قرار گیرد.
صیدی ضمن تاکید بر بهبود قیمت تمام شد پول و نرخ موثر تسهیلات بانک در این استان، وجود جزیرههای قشم و کیش و فعالیتهای اقتصادی این مناطق را مورد اشاره قرار داد و افزود: باید از ظرفیتهای موجود برای ارائه خدمات بانکی بیشتر در جهت استمرار تولید، اشتغال و تقویت زیرساختهای اقتصادی منطقه حداکثر استفاده صورت گرفته و سهم بازار بانک صادرات ایران افزایش یابد تا بانک به جایگاه واقعی خود در استان هرمزگان برسد.
صیدی همچنین با اشاره به فرارسیدن زمان تغییر دولت افزود: انتظارات برای بهبود شرایط اقتصادی و معیشت مردم از بانکها بیش از گذشته بوده و بانک صادرات ایران برای همکاری و پاسخ به این انتظارات آماده است.
صيدي با برشمردن سایر ظرفيتهاي جغرافیایی، سیاسی و اقتصادی غني استان هرمزگان از زحمات محمدعلی اسماعيلی زاده، مدير شعب و کارکنان اين استان طي سالهاي اخير قدرداني کرد و برای موفقیت محسن دباغ، مدیر شعب جدید بانک در استان هرمزگان اظهار امیدواری کرد.