اجرای طرح 3070 از مهمترین برنامههای امسال تأمین اجتماعی
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: طرح 3070 که ارائه 30 خدمت بیمهای به شکل غیرحضوری برای کاهش 70 میلیونبار مراجعه است، از مهمترین برنامههای امسال این سازمان می باشد که در روزهای اخیر تعدادی از این خدمات رونمایی شده و تا پایان سال مابقی به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش تفاهم آنلاین، دکتر مصطفی سالاری در سومین جلسه ستاد “زندگی با کرونا” اظهار داشت: هر خدمتی که غیرحضوری شود و نیاز به مراجعه به شعب سازمان تأمین اجتماعی را کاهش دهد، اقدام موثر در جهت افزایش رضایتمندی بیمهشدگان است و همچنین برای پیشگیری از شیوع کرونا اثرگذار است.
وی به اقدامات بخش درمان این سازمان در مواجهه با کرونا اشاره کرد و گفت: مراکز درمانی این سازمان، محدودیتی برای پذیرش و بستری بیماران کرونایی قائل نیستند. از حداکثر ظرفیت برای ارائه خدمات به بیماران کرونا استفاده میکنیم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور 75 هزار و 500 بیمار مبتلا در بیمارستانهای این سازمان بستری و درمان شدهاند که تقریبا معادل 30 درصد کل بستریهای کشور است و در حال حاضر 2 هزار و 379 بیمار کرونایی در بیمارستانهای تابعه این سازمان بستری هستند.
دکتر سالاری با اشاره به تقویت مراکز درمانی سازمان بیان کرد: افزایش دستگاههای اکسیژنساز بیمارستانها یکی از این اقدامات است. همچنین مقرر شده است 200 عدد دستگاه ونتیلاتور نیز خریداری و به بیمارستانها تحویل داده شود.
وی افزود: وعده داده بودیم که تا پایان سال 551 تخت به تختهای مراکز درمانی این سازمان افزوده میشود که در آذر امسال 138 تخت به ظرفیت تختهای بیمارستانها اضافه میشود که 36 تخت آن از نوع ویژه است که برای درمان بیماران مبتلا به کرونا ضروری است.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی تصریح کرد: بخشهای درمان مستقیم و غیرمستقیم این سازمان برای ارائه خدمات مطلوب به بیمهشدگان با تمام توان تلاش میکنند. در بخش پرداخت مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تا پایان مهر با این مراکز تسویه کردیم که در تاریخ این سازمان بی سابقه است.
دکتر امیرعباس منوچهری-معاون درمان سازمان نیز در این جلسه گفت: 15 درصد مراجعین کرونایی در بخشهای ویژه این سازمان بستری هستند و 78 درصد کل بستری شدگان بیمه شده این سازمان هستند.
وی با اشاره با افزایش تختهای بستری تا پایان سال افزود: عمده تختها مربوط به استانهای محروم است.
در این جلسه همچنین هادی زبده شیرکوهی-معاون منابع انسانی سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه حفاظت از کارکنان و ذینفعان و رعایت پروتکلهای بهداشتی در واحدهای اجرایی از مهمترین ماموریتهای این معاونت است، اظهار کرد: تهیه دستورالعملها و بستههای آموزشی با موضوع مبارزه با کرونا از جمله این اقدامات است.
وی اضافه کرد: تاکنون 12 هزار نفر از همکاران این سازمان مبتلا به ویروس کرونا شدند که 10 هزار نفر از آنها در بخش درمان هستند و متاسفانه 38 نفر از همکاران فوت شدند.
مهدی شکوری، مدیر کل امور بیمه شدگان سازمان تأمین اجتماعی نیز به تشریح اقدامات اخیر معاونت بیمهای این سازمان در هفته اخیر پرداخت و گفت: عدم برگزاری موقت جلسات هیاتهای بدوی و تجدیدنظر تشخیص مطالبات، کمیسیونهای پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تأمین اجتماعی) و شوراهای پزشکی، توقف موقت فرآیند معرفی بیمهشدگان به کمیسیون پزشکی، توقف موقت انجام معاینات پزشکی بدو بیمهپردازی برای انعقاد قرارداد متقاضیان ادامه بیمه با ماهیت غیراجباری، رانندگان، کارگران ساختمانی و…، تعلیق معرفی بیمه شده به مراجع پزشکی از جمله این اقدامات است.
وی، تعلیق بازرسیها و تشکیل جلسات کمیتههای احتساب سوابق صرفا برای شرایط خاص را از دیگر اقدامات معاونت بیمهای سازمان در راستای محدودیتهای جدید ابلاغی مصوبات اخیر ستاد کرونا برشمرد.