انعقاد تفاهمنامه همکاری بین شرکت برق منطقهای گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی
تفاهم نامه همکاری مشترک بین شرکت سهامی برق منطقهای گیلان و دانشگاه آزاد اسلامی گیلان با هدف ارتباط مؤثر صنعت و دانشگاه و تحقق سیاستهای کلان وزارت نیرو و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به امضای بهمن دارابزاده - مدیرعامل شرکت سهامی برق منطقهای گیلان و محمد دوستار - ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان رسید.
به گزارش تفاهم آنلاین، دارابزاده با بیان اینکه این تفاهمنامه با هدف تعمیق و تحکیم بیش از پیش ارتباط صنعت و دانشگاه امضاء شد، گفت: در شرکت برق منطقهای گیلان اهتمام ویژهای به موضوعات تحقیقاتی و پژوهشی وجود دارد و امیدواریم در ارتباطی دو سویه با دانشگاه به عنوان مراکز تولید علم، دانش و تولید محتوا؛ اهداف شرکت بیش از پیش محقق شود.
وی ادامه داد: اعتقاد داریم که تحقیق و پژوهش همراه با توسعه از مباحث مهم جهان است که موجب پیشرفت فناوری و تکنولوژی در عرصههای مختلف و حتی تولید علوم جدید خواهد شد. اهمیت تحقیق و پژوهش به حدی است که بسیاری از کشورهای دنیا، بخش قابل توجهی از درآمدهای ملی خود را به آن اختصاص میدهند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان با اشاره به فرمایش گوهربار مقام معظم رهبری که فرمودند: “در دفاع از جامعه نخبگان و از حرکت علمی کشور تا نفس دارم ذرهای کوتاه نخواهم آمد”، گفت: در برهه زمانی و شرایط فعلی، بیش از هر زمان دیگری حس میشود که یکی از ارکان و پایههای اصلی رسیدن به خودکفایی و قطع وابستگی، ارتباط صنعت و دانشگاه و انجام پروژههای علمی و تحقیقاتی است.
دارابزاده اضافه کرد: ایمان و اعتقاد راسخ به ارتباط تنگاتنگ با مراکز علمی و دانشگاهها داریم و تعریف پروژههای مختلف و متنوع در شرکت برق گیلان و همکاری با دانشگاههای تراز اول کشور و مراکز علمی و دانشگاهی بومی استان گیلان به خوبی موید این مهم میباشد.
وی بیان کرد: تعریف پروژهها در شرکت برق منطقهای گیلان با نگاه کاربردی جهت حل مسائل و مشکلات حوزه برق انجام میگیرد. انشاء ا… با بهرهگیری از پتانسیل و ظرفیت مراکز علمی و دانشگاه و تلفیق تجربه با دانش بتوانیم قدمهای موثری در حل مسائل حوزه صنعت برق استان و کشور برداریم تا به افق و چشم انداز مد نظر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران که همان توسعه پایدار است برسیم و در زمینه صنعت برق نیز بتوانیم به یک صنعت بالنده، شکوفا و خودکفا دست پیدا کنیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای گیلان با اشاره به اینکه صنعت برق، صنعتی زیربنایی و زیرساختی است، اظهار کرد: انجام فعالیتهای تخصصی، مهندسی و پیچیده در صنعت برق موجب شده تا صنعت برق از حساسیت ویژهای برخوردار باشد. در دنیای امروز از بزرگترین فعالیتهای اقتصادی، تجاری، صنعتی و… گرفته تا ریزترین و جزئیترین آنها در زندگی روزمره، متاثر از انرژی برق بوده و در دنیای مدرن امروزی عملا زندگی بدون برق یا میسر نبوده یا بسیار مشکل خواهد بود.
دارابزاده با مقایسه صنعت برق در گذشته با امروز گفت: صنعت برق بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران از پیشرفت چشمگیری برخوردار بوده است. در اوایل انقلاب حدود ۷ هزار مگاوات انرژی برق در یک شبکه ناپیوسته و جزیرهای در کشور تولید میشد که این مقدار به حدود ۸۰ هزار مگاوات قدرت منصوبه در حال حاضر افزایش پیدا کرده است و علاوه بر آن هم اکنون از شبکه بسیار منسجم و پیوسته ای در عرصه تولید برق بهره میبریم.