اقتصادیکارآفرینی

درآمد ماهیانه مجریان طرح‌های اشتغال مددجوی در سمنان چقدر است؟

به گزارش تفاهم؛علیرضا خدابنده، همزمان با 29 بهمن روز اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی از ارزیابی تصادفی یک‌هزار و ۱۷ طرح اشتغال این استان در سال ۹۸ خبر داد و اظهار کرد: کارآفرینی ، بستری مناسب برای حل مشکل بیکاری در کشور است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان  افزود: در مجموع چهار هزار و ۵۰۰ طرح اشتغال تحت حمایت کمیته امداد استان سمنان نظارت و پایش می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارآفرینی می‌تواند با توسعه انقلابی خود به شکل دهی یک اقتصاد مقاوم یاری رساند، خاطرنشان کرد: کارآفرینی فردی، بستری برای حل مشکل اشتغال زایی و کمبود درآمد اقشار متوسط و پایین جامعه محسوب می‌شود.

خدابنده خاطرنشان کرد: کارآفرینی فناورانه با روند تبدیل علم به ثروت و تجاری سازی، زمینه جهش‌های توسعه‌ای را فراهم می‌کند و اشتغال با پایه اقتصاد مقاومتی علاوه بر حل مشکلات اجتماعی، می‌تواند فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی را در کشور نهادینه کند.

این مقام مسئول از تداوم نظارت‌ها بر طرح‌های اشتغال به مدت سه تا پنج سال بعد از آغاز طرح خبر داد و گفت: در همین راستا پرداخت تسهیلات مجدد با هدف جلوگیری از متوقف شدن و پایدار سازی طرح در دستور کار کمیته امداد قرار دارد.

وی تصریح کرد: علاوه بر نظارت، راهبران شغلی، کانون خیرین اشتغال و نیروهای جهادی نیز پا در عرصه اشتغال مددجویان گذاشتند تا جهشی نو در اشتغال ایران اسلامی  بردارند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان سمنان از ارزیابی تصادفی بیش از یک‌هزار طرح اشتغال در سال جاری خبر داد و گفت: درآمد ماهانه مجریان این طرح‌های اشتغال به طور میانگین ۱۸ میلیون ریال  است .

وی با اشاره به استقبال زنان از طرح‌ای اشتغال اضافه کرد: ۳۸ درصد از مجریان این طرح زنان و ۶۲ درصد آنان آقایان هستند.

وی با اشاره به اینکه اعتبارات بانکی نسبت به سال گذشته با جذب و رشد دو برابری همراه  شده است، خاطرنشان کرد:  بیش از ۵۴ میلیارد  تومان تسهیلات اشتغال‌زایی برا ی ایجاد  یک هزار و ۷۰۰فرصت شغلی در ۱۰ ماهه سال جاری برای مددجویان جویای کار و کارآفرینان عرصه اشتغال این استان پرداخت شده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا