بهترین کشور برای زندگی و مهاجرت در سن بالا
اگر به زندگی پرآرامش فکر میکنید اما سن شما بالای 40-50 سال است، اصلا نگران نباشید.
شما هنوز هم فرصت دارید که به کشورهای مختلف و پیشرفته جهان مهاجرت کنید. برای این منظور کافی است بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا را بشناسید. انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا طبیعتا با حساسیت بیشتری همراه است.
افراد در سن بالا به دنبال زندگی بدور از هیاهو و دغدغه هستند. از همین رو انتخاب کشوری آرام با سطح امنیت بالا بسیار مهم است. در این مقاله هر آنچه لازم است درباره بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا بدانید، بیان میکنیم و بهترین روش برای مهاجرت در سن بالا را به شما معرفی میکنیم.
بهترین روش برای مهاجرت در سن بالا
روشهای مختلفی برای مهاجرت افراد وجود دارد. اما وقتی فرد در سنین بالای 40 سال باشند، طبیعتا گزینههای کمتری پیش رو دارند. با این وجود برای افراد با سن بالا که دارای شرایط مالی مساعدی هستند، گزینههای مهاجرتی مطلوبتر است. از جمله روشهایی که افراد در سنین بالا میتوانند برای مهاجرت انتخاب کنند، شامل موارد زیر میباشد:
مهاجرت در سن بالا از طریق سرمایه گذاری
یکی از بهترین و مطلوبترین روشهای مهاجرت در سنین بالا دریافت ویزای سرمایه گذاری است. کسانی که در سنین بالا اقدام به مهاجرت میکنند، غالبا از شرایط مالی مساعد تری برخوردار هستند. از همین رو میتوانند با خرید ملک، سرمایه گذاری، انتقال سرمایه، خوداشتغالی و… برای مهاجرت به کشورهای دیگر اقدام کنند. در این روش مهاجرت هیچ محدودیتی برای پذیرش افراد تعیین نشده است. مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری یکی از روشهایی است که در سن بالا میتواند موثر عمل کند که در ادامه در بررسی کشور کانادا به آن خواهیم پرداخت.
مهاجرت در سن بالا از طریق خود حمایتی
این روش نیز یکی از بهترین گزینهها برای کسانی است که قصد دارند در سنین بالا مهاجرت کنند. کشورهای زیادی افراد با سن بالا را در صورتی که تمکن مالی و وضعیت مالی خوبی داشته باشند، در قالب ویزای خود حمایتی پذیرش میکنند. ایتالیا، فرانسه، کانادا، اسپانیا و… از جمله کشورهایی هستند که ویزای اختصاصی خود حمایتی برای افراد واجد شرایط صادر میکنند. اگر بخواهید از این طریق به کشورهای دیگر مهاجرت کنید باید به دو نکته توجه داشته باشید:
- برای دریافت ویزای خود حمایتی باید تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی خود و خانواده در کشور مقصد داشته باشید.
- با این ویزا امکان دریافت مجوز کار و داشتن درآمد ندارید.
بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
شما در سنین بالای 40 سال اگر قصد مهاجرت به کشورهای دیگر را داشته باشید، قطعا انتخاب کشورهایی که سطح کیفیت زندگی و درآمد شما را افزایش دهد، مهم است. کشورهای مختلفی وجود دارند که شرایط مهاجرت در سنین بالا و حتی پس از بازنشستگی را فراهم کردهاند.
در این شرایط انتخاب کشوری که پارامترهای زیر را دارا باشد، میتواند بهترین گزینه برای مهاجرت شما باشد:
- بالا بودن سطح کیفی زندگی
- پایین بودن نرخ جرم و جنایت
- بالا بودن سطح امنیت
- بازار کار مناسب
- تعادل میان کار و زندگی
- آب و هوای مناسب
- بهرهمندی از سیستم آموزشی استاندارد
- بالا بودن سطح خدمات اجتماعی، درمانی و بهداشتی
با این پارامترها تعدادی از کشورها در زمره بهترین گزینه برای مهاجرت افراد در سن بالا است که مهمترین آنها شامل موارد زیر است:
آلمان : بهترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
در میان تمام کشورهایی که در لیست گزینههای مناسب برای مهاجرت در سن بالا دیده میشود، آلمان بهترین گزینه میباشد. این کشور شرایط مساعدی برای مهاجران در سن بالا به ویژه پس از بازنشستگی دارد. به طور مثال شما میتوانید در سن بالا از طریق ویزای بازنشستگی به این کشور مهاجرت کنید. داشتن طبیعت زیبا، سطح بالای رفاه در این کشور، اقتصاد قوی و نیز امنیت بالا از مهمترین پارامترهای انتخاب آلمان برای مهاجرت در سن بالا میباشد.
کانادا: آسان ترین کشور برای مهاجرت در سن بالا
کانادا نیز یکی از کشورهای پیشرفته با اقتصاد قوی در جهان است که برای مهاجرت در سن بالا میتوانید، انتخاب کنید. در نظر داشته باشید که سیستم پذیرش مهاجرت در کانادا، بر مبنای امتیازبندی است و سن یکی از پارامترهای مهم به شمار میآید. هر چه سن فرد جوانتر باشد امتیاز در نظر گرفته شده بیشتر خواهد بود البته داشتن تمکن مالی و شرایط کاری مساعد میتواند تا حد زیادی این موضوع را کمرنگ کنند. بهترین روشهای موجود برای مهاجرت در سن بالا به کانادا شامل موارد زیر میباشد:
- دریافت ویزای کاری اکسپرس اینتری: این روش پس از یکسال امکان اقامت دائم را برای فرد فراهم میکند.
- برنامه استانی: شما میتوانید با دریافت ویزای کاری به یکی از استانهای کانادا از طریق این برنامه مهاجرت کنید. برای این کار کافی است شرایط کاری و نیازمندیهای استان مورد نظر را ارزیابی کرده و با توجه به شرایط خود برای دریافت ویزا اقدام کنید.
- ویزای تجربه کاری فدرال: در این روش نیز شما براساس سوابق کاری خود برای مهاجرت به کانادا درخواست میدهید. راه اندازی کسب و کار یا خوداشتغالی، خرید بیزینس و راه اندازی استارتاپ از جمله مواردی است که میتوانید برای درخواست ویزای کاری کانادا در سن بالا انتخاب کنید.
شرایط مهاجرت در سن بالا
نکته مهمی که باید برای مهاجرت در سن بالا پیش از هر اقدامی در نظر بگیرید، شرایط کشور مقصد برای پذیرش شما است. هر کشوری بنا به قوانین مهاجرتی شرایط خاصی برای متقاضیان در نظر میگیرد که باید حائز آن شرایط باشید. در غیر این صورت درخواست شما برای دریافت ویزا رد خواهد شد. از مهمترین شرایط مشترکی که اکثر کشورها برای پذیرش افراد در سن بالا در نظر دارند، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- داشتن رزومه و سوابق کاری مطلوب
- داشتن مدرک تحصیلی مرتبط
- سازگاری با شرایط بازار کار کشور مقصد
- داشتن پتانسیل بالا برای تقویت اقتصاد کشور مقصد
- داشتن تمکن مالی کافی برای تامین هزینههای زندگی
مدارک لازم برای مهاجرت در سن بالا
زمانی که میخواهید برای مهاجرت به کشور مقصد اقدام کنید، پیش از هر چیزی باید مدارک و اسناد لازم را گردآوری و ترجمه رسمی کنید تا در زمان درخواست ویزا آن را ارائه دهید. بسته به نوع و روش مهاجرتی که انتخاب میکنید این مدارک کمتر یا بیشتر میشود.
در ادامه لیست مدارکی که اغلب برای مهاجرت در سن بالا لازم دارید را آوردهایم:
- پاسپورت معتبر
- گواهی عدم سوء پیشینه
- ارائه سند یا اسناد ملکی
- گواهی تمکن مالی
- ارائه گردش حساب 4 سال اخیر
- گواهی آزمایشات پزشکی
- رزومه و سوابق کاری
- سوابق و مدارک تحصیلی
- ارائه جواز کسب یا سهام شرکت (برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری)
- ارائه جاب آفر یا دعوتنامه کاری معتبر (برای مهاجرت کاری)
- ارائه مدرک معتبر زبان کشور مقصد (برای مهاجرت کاری)
مراحل مهاجرت در سن بالا
زمانی که میخواهید در سنین بالا برای مهاجرت به کشورهای مختلف اقدام کنید، باید مراحل مختلفی را پشت سر بگذارید. پیش از هر اقدامی ابتدا باید قوانین و شرایط کشورهای مختلف را در پذیرش افراد با سن بالا بررسی کنید. در صورت داشتن شرایط لازم، مراحل زیر را طی کنید:
- گردآوری سوابق و رزومه کاری به همراه تکمیل تمامی مدارک
- انتخاب بهترین روش مهاجرت در سنین بالا (سرمایه گذاری، خود حمایتی یا کاری)
- تکمیل فرم درخواست ویزا به همراه ارائه مدارک به سفارت کشور مقصد
- حضور در جلسه مصاحبه
- دریافت ویزای کشور مقصد و مهاجرت به آن