کارآفرینی

آنلاین شوید تا عقب نمانید!

شیوع ویروس کرونا و تداوم آن طی یکسال گذشته اگرچه بسیاری از مشاغل را در یک شوک عظیم فرو برد اما باعث رونق بازار بسیاری از کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی شد.

به گزارش تفاهم آنلاین، شیوع کرونا باعث تعطیلی یا راکد شدن بیشتر مغازه‌ها، پاساژها، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها، هتل‌ها و مراکز گردشگری و حمل ونقل سنتی (تاکسیرانی و اتوبوسرانی) شد اما در مقابل کسب و کارهایی که بر بستر اینترنت و فضای مجازی بودند مانند فروشگاه‌های آنلاین توانستند رشد مناسبی در این زمینه کسب کنند.

شرایط کرونایی موجب شده، بسیاری از سایت‌ها و فروشگاه‌های آنلاین که شاید تا قبل از شیوع کرونا چندان مطرح نبودند، با معرفی خدمات و محصولات خود به مردم و جلب اعتماد عمومی، شناخته شوند و به سرعت رونق یابند.

نوشته های مشابه

تجارت الکترونیکی دارای مزیت‌های فراوانی برای شهروندان می‌باشد، چه در دوران کرونا که با محدودیت تردد روبرو هستند چه در روزهای عادی، زیرا بدون محدودیت مکانی و زمانی، بدون تردد، بدون صرف زمان، می‌توانند کالا و خدمات مورد نظر خود را تأمین کنند، پس نباید تعجب کرد که کسب وکارهای آنلاین در دوران شیوع کرونا رشد فزاینده‌ای داشته باشند.

موفقیت کسب‌ و کارهای اینترنتی در دوران کرونا باعث شد، بسیاری از کسب و کارهای سنتی نیز  به سمت و سوی آنلاین شدن و بروز شدن مهاجرت کنند تا از این چرخه عقب نیفتند.

بنابر نظر کارشناسان پیش‌بینی می‌شد که ۷۰ درصد کسب و کارها طی ۶ تا ۷ سال آینده وارد فضای آنلاین شوند ولی شیوع کرونا این زمان را ۲ تا ۳ سال کاهش داد.

گفتنی است که امروزه اینترنت بیشترین دگرگونی در دنیای کسب و کار را به وجود آورده و باعث شده سرعت دستیابی به محصولات و خدمات بالا برود؛ بر همین اساس تمایل به ایجاد شغل در بستر فضای مجازی رو به فزونی می‌باشد، اما هنوز بسياری به اينترنت و اين نوع كسب‌وكارها اطمينان ندارند و ترجيح می‌دهند كه معاملات مهم را حضوری انجام دهند.

در این رابطه لازم است تا نهادهای امنیتی در خصوص نظارت بیشتر بر کسب و کارهای آنلاین اهتمام جدی داشته باشند تا علاوه بر کاهش تخلف و کلاهبرداری احتمالی، به رونق بیش از پیش این کسب و کارها منجر شود.

گزارش از محمدکمال رجایی
Mk_rajaee@yahoo.com

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا