حمایت معاونت علمی از ایدههای نوآورانه صنعت غذایی
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بهرهبرداری از نخستین مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا، فراخوانی را برای جذب ایدههای نوآورانه و فناورانه منتشر کرد.
به گزارش تفاهم آنلاین، مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا قرار است در میانمدت و دراز مدت، زمینه ورود نوآوری و فناوری پیشرفته را به زنجیره ارزش این صنعت محقق کند و با تکیه به توانمندیهای فناورانه و نوآورانه سلامت و کیفیت را به سفرهها آورده و اشتغال با ارزش افزوده را ارمغان اقتصاد کشور کند.
برای بهرهبرداری عملیاتی از این مرکز نوآوری، معاونت نوآوری و تجاریسازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری سایر نهادهای بخشی مانند «انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی کشور» و «اداره کل غله و خدمات بازرگانی» فراخوانی را با هدف رفع نیازهای اساسی کشور با جذب و حمایت از ایدههای نوآور شرکتهای فعال در زمینه زنجیره ارزش غذا منتشر کرده است.
این رویداد همین موضوع را مورد توجه قرار داده است و با محوریت پوششدهی زنجیره ارزش از «مزرعه تا سفره» برگزار خواهد شد.
فراخوان جذب ایدههای نوآورانه صنعت غذا فرصتی فراهم کرده است تا روشهای نوین و طرحهای نوآورانه برای تکمیل زنجیره ارزش در صنایع غذایی عرضه شوند و روند تولید و عرضه محصولات غذایی را بهبود ببخشند. متقاضیان و صاحبان ایده تا ۱۲ مهر ماه سال جاری فرصت دارند از طریق سامانه فراخوان، نسبت به ارسال طرحهای مورد نظر خود اقدام کنند.
پس از ارزیابی و داوری، ایدههای ارسالی برتر، انتخاب و از طریق مرکز نوآوری صنعت غذا حمایت میشوند.
گفتنی است که فعالان صنعت غذا و کشاورزی، اعم از دانشجویان و فارغ التحصیلان، اساتید و دانشجویان و کلیه فعالان فناور و شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها می توانند ایدهها و طرحهای خود را به دبیرخانه جذب و پذیرش مرکز نوآوری تخصصی صنعت غذا ارسال کنند.