کارآفرینی

کارآفرینی از مهم‌ترین اهداف دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور گفت: دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای یک دانشگاه اقتصادی به شمار می‌آید و کارآفرینی از مهم‌ترین اهداف است.

به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از ایسنا، ابراهیم صالحی‌عمران با اشاره به اینکه آموزش عالی بر اساس پاسخگویی به نیازهای نیروی انسانی گسترش پیدا کرد، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین بحث‌های توسعه آموزش عالی، تربیت نیروهای متخصص است.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها باید بر اساس نیاز جامعه، نیرو تربیت کنند، تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، یکی از آن دانشگاه‌های ماموریت‌گرا است که با هدف تربیت نیروی تکنسین و ماهر برای حرفه‌های مختلف است، به وجود آمد.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور با اشاره به اینکه دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای یک دانشگاه اقتصادی به شمار می‌آید و اهداف اقتصادی در کنار اهداف فرهنگی و اجتماعی آن، بسیار برجسته است، گفت: نیروی کار ماهر با رشد اقتصادی و افزایش رشد تولید ناخالص ملی، کار و تولید رابطه دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران یکی از اهداف دانشگاه‌های مهارتی را کمک به افزایش تولید و بهره‌وری در جامعه دانست و اظهار کرد: یکی از معضلات امروز کشور، موضوع بیکاری دانش‌آموختگان دانشگاهی است، اما دانشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای اساسا بر اساس نیازهای بازار کار رشته‌های خود را ایجاد می کنند و فارغ‌التحصیلان دسترسی بهتری به بازار کار و اشتغال دارند.

صالحی‌عمران با بیان اینکه دانشگاه‌های مهارتی در آموزش عالی دنیا، نقش بسیار مهم و برجسته‌ای دارند، خاطرنشان کرد: امروز در رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در جهان، در کنار تولیدات علمی و پژوهشی، دسترسی به اشتغال و بازار کار و تولید نیز لحاظ می‌شود، موضوعی که دانشگاه‌های مهارتی انجام می‌دهند.

رئیس دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای کشور ادامه داد: یکی از کارکردهای اساسی دانشگاه‌ها، باید مبتنی بر فناوری، آی‌تی، که در دنیا رایج است، باشد و دانشگاهی که از این فرآیند فاصله بگیرد، در امور خود، قطعا عقب می‌ماند.

وی با اشاره به اینکه در گذشته به شدت به دنبال توسعه کمی دانشگاه‌های کشور بودیم و از لحاظ کیفی کمتر توجه شده است، گفت: دانشگاه‌ها نباید از تحولات علم و فناوری فاصله بگیرند و برنامه‌های درسی خود را مبتنی بر فناوری‌های نوین برنامه‌ریزی کنند.

صالحی‌عمران ادامه داد: دانشگاه‌ها باید تغییراتی در برنامه‌های اصلی خود ایجاد کرده تا رشد کنند، در واقع این موضوع منجر به تغییر در پژوهش، دانش و نگرش اساتید دانشگاه‌ها نیز خواهد شد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا