کارگاه تولید ماسک در امامزادهها دوباره فعال شد
با اوجگیری کرونا در کشور، امامزادهها دوباره کارگاه تولید ماسک را فعال کردند، به طوری که در مرحله نخست در بیش از ۱۰ امامزاده استان تهران کارگاه تولید ماسک راهاندازی شده است.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، با شیوع کرونا در کشور و تعطیلی امامزادهها، بسیاری از امامزادههای استان تهران اقدام به راهاندازی کارگاه تولید ماسک کردند و توانستند با این حرکت جهادی انحصار ماسک را در هم شکسته و مقدار قابل توجهی ماسک و مواد بهداشتی تهیه و در بین مردم توزیع کنند.
تعطیلی کارگاههای تولید ماسک با کاهش مبتلایان به کرونا
اما در اواخر بهار با کاهش مبتلایان به کرونا، فعالیتهای جهادی نیز کمرنگ شد، تا حدی که به نظر میرسید بیماری کرونا روند نزولی به خود گرفته است. بر همین اساس، امامزادهها هم پذیرای زائران شدند و خبری از تولید ماسک نبود.
اما در روزهای اخیر با فراگیری کرونا در کشور و افزایش مبتلایان به این ویروس، امامزادههای استان تهران مجدد فعال شده و خود را برای مبارزه جدیتر با کرونا آماده کردند.
فعالیت مجدد بیش از ۱۰ امامزاده برای تولید ماسک/ ماسکهایی برای کودکان
به طوری که در بیش از ۱۰ امامزاده استان تهران همچون امامزاده روح الله الحسنی (ع)، بیبی سکینه (ع) ملارد، حمیده خاتون (ع) و سید جعفر (ع)، پنج تن (ع) لویزان کارگاه تولید ماسک و توزیع ضدعفونی فعال شده و روزانه در هر کدام از این امامزادهها در مرحله نخست به طور متوسط ۵۰۰ ماسک تولید میشود و قرار است با اقدامات انجام شده، تعداد امامزادههای فعال برای تولید ماسک و توزیع مواد ضدعفونی افزایش یابد.
همچنین با توجه به لزوم حفظ سلامت کودکان و استفاده همه افراد از ماسک، در برخی از امامزادهها ماسک مناسب برای کودکان نیز در حال تولید است تا تمامی افراد با استفاده از ماک و توجه به نکات بهداشتی از کرونا در امان باشند.
nر ابتدای شیوع کرونا در امامزادهها روزانه حدود ۲ هزار ماسک تولید و توزیع میشد.