بانک-بیمه-بورس

تسهیلات بانک توسعه تعاون به شرکت‌های دانش‌بنیان با نرخ 8 درصد پرداخت می‌شود

به گزارش تفاهم آنلاین؛سعید معادی معاون شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون بابیان مطلب فوق اظهار داشت: صندوق نوآوری و شکوفایی از مهم‌ترین ابزارهای دولت برای هدایت اقتصاد به سمت دانش‌محوری است که باهدف و کارکردهای خاص تشکیل‌شده و همکاری نهادهای توسعه‌ای دولتی با این صندوق، دستاوردها و نتایج درخشانی به همراه خواهد داشت.

معادی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه بانک توسعه تعاون با صندوق نوآوری و شکوفایی در سال گذشته گفت: این تفاهم‌نامه با حضور معاونت تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منعقدشده است و هدف آن حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است که با دریافت معرفی‌نامه از سوی صندوق فوق می‌توانند از تسهیلات حمایتی بانک بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به رویکرد توسعه‌ای بانک توسعه تعاون در طرح‌های ملی به‌ویژه طرح حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: مطابق این تفاهم‌نامه، تسهیلات با نرخ ترجیحی مناسبی پیش‌بینی گردیده بود، که در این مرحله اعضای هیات مدیره بانک مصوب نمودند سود تسهیلات حتی با شرایطی مناسب‌تر و نرخ 8 درصدی و با دوره بازگشت 36 ماهه به معرفی‌شدگان اعطا گردد.

معاون شعب و بازاریابی بانک توسعه تعاون بابیان نوپا بودن شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: این شرکت‌ها با رویکرد فنی و تخصصی تشکیل‌شده‌اند و کادر مدیریتی شرکت‌ها این پتانسیل را دارند که سطح استاندارد حرفه‌ای حسابداری و مالی شرکت‌ها را ارتقا دهند و موجب ایجاد ارزش‌افزوده مناسب در اقتصاد گردند.

وی به صدور ضمانت‌نامه بانک توسعه تعاون برای شرکت‌های دانش‌بنیان جهت شرکت در مناقصات، مزایدات و همچنین پیش‌پرداخت و انجام تعهدات در مناسبات اقتصادی اشاره نمود و افزود: بانک توسعه تعاون در راستای پیشبرد مناسبات اقتصادی این شرکت‌ها با طرف‌های اقتصادی‌شان اعم از شرکت‌های دولتی و خصوصی؛ فرصت صدور ضمانت‌نامه را مهیا نموده است و با این مکانیزم، بانک ریسک حضور این شرکت‌ها در فرآیندهای اقتصادی را تقبل نموده و شرایطی را ایجاد می‌نماید تا شرکت‌ها امکان ایفای نقش‌های مناسب‌تر در صحنه‌های اقتصادی را بهتر داشته باشند. ایشان در همین رابطه اشاره نمود: تخفیفات مناسبی برای صدور ضمانت‌نامه‌های گوناگون ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته‌شده است.

معادی با تبیین نقش مهم دانش‌های کاربردی در فرآیندهای صنعتی، کشاورزی و خدمات گفت: علم و دانشی که در فرآیندهای تولیدی، شرایط بهبود بهره‌وری عوامل تولید و ارتقای سطح کارآیی را فراهم آورد، بسترهای موردنیاز برای راهبرد جهش تولید را مهیا می‌سازد.

وی با یادآوری اهمیت اجرای این تفاهم در سریعترین زمان ممکن گفت: چنانچه شرکت‌های معرفی‌شده مطابق راهنمایی مسئولین شعب بانک، نسبت به آماده‌سازی مدارک موردنیاز اقدام نمایند، همکاران امکان تسریع در فرآیندها را به شکل بهتری در اختیار خواهند داشت. ضمن آنکه تا حد امکان، نهایت همکاری و سهل گیری نسبت به معرفی‌شدگان صورت خواهد پذیرفت.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا