ایده های کارآفرینی پولساز در روستا
در این مطلب به بررسی ایده های کارآفرینی پولساز در روستا می پردازیم
آیا شما هم در روستا،دهکده های کوچک و خوش آب و هوا زندگی می کنید و منبع درآمد قابل توجه ای ندارید ،یا از شهرهای شلوغ و آلوده خسته شده اید و به فکر کسب و کاری در روستاها هستید تا بتوانید روزی حلالی را بدست آورید توصیه می کنیم تا پایان مطلب ما را همراهی فرمایید.
در ابتدا بستر کار که همان روستاها می باشد را بررسی می کنیم
شرایط عمومی حاکم بر اغلب روستاها
با توجه به نوع شرایط اقلیمی حاکم بر روستاها و شغل آبا و اجدادی اکثر مردم آن ،بیشتر به سمت کسب و کارهایی از قبیل کشاورزی، دامپروری و… می روند ،به دلیل محدودیت امکانات موجود، بعضی افراد خلاقیت خاصی در فراهم نمودن ابزارها و زیرساخت های مورد نیازشان دارند تا بتوانند شرایط کاری خود را تسهیل نمایند.
در ادامه به معرفی ایده های کارآفرینی پولساز در روستا می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد
تولید گیاهان و داروهای گیاهی دارویی
برای شروع این کار نیاز به سرمایه زیادی نیست چون قرار نیست در ابتدا محصولی خلق شود و یا از پایه تامین و تولید گردد.در ابتدا فقط گیاهان مفیدی که در درون و اطراف روستای شما می روید و خواص زیادی دارد را جمع آوری نمایید.البته با گسترش کار نیاز به تولید و تکثیر این گیاهان بصورت پرورشی و در مزارع وسیع تر می باشد اما بعنوان شروع می توان از همان گیاهان خودرو استفاده نمود.
بعد از جمع آوری گیاهان دارویی می توانید بدون بسته بندی ولی البته تمیز شده و خشک شده به بازارهای هدفتان ارسال کنید.
یکی از روش های دیگر در این حوزه کسب و کار، تولید عرقیجات با رعایت اصول بهداشتی از گیاهان خودروی موجود در روستاها می باشد.
گیاهانی چون:
سدر که همان برگ درخت کنار می باشد و در مناطق گرمسیر رشد می کند و به وفور این درخت در خوزستان و جنوب می روید.
درخت اکالیپتوس: شمال ایران،خوزستان و آبادان زیست بوم های این درخت می باشند
گل گاو زبان هم در دامنه کوه های البرز ،آذربایجان، اصفهان، لرستان و در بازفت چهارمحال و بختیاری بصورت خودرو می روید
پونه و نعنای کوهی : نحوه مصرف بصورت خشک شده ،عرق نعنا و پونه کوهی می باشد و کاربرد خشک شده آن در انواع آش و سوپ و دمنوش می باشد و استعمال عرق پونه کوهی،نعنا برای درمان بیماری ها نیز استفاده می شود.
تولید گیاهان دارویی یکی از ایده های کارآفرینی در روستاها می باشد و چون در دنیای امروز به طب سنتی با تجویز داروهای گیاهی زیاد توجه می شود و همگی مردم در ایران و دنیا از آنها بطور حتم استفاده خواهند کرد پس فروش صد درصد دارد.
تولید مواد غذایی ارگانیک
یکی دیگر از ایده های کارآفرینی پولساز در روستا، تولید خوراک و موادغذایی بصورت کاملا ارگانیک می باشد
تولید تخم مرغ محلی یا رسمی
کشت حبوبات از قبیل عدس،ماش،لپه،گندم،جو و…
تولید کشک محلی، ترخینه و قره قروت از شیر گاو، گوسفند و بز
پرورش شترمرغ
پرورش بلدرچین تخم گذار یا گوشتی
پرورش گاو شیری یا گوشتی
پرورش مرغ بومی
تولید و تکثیر جوجه یک روزه انواع طیور
در این زمینه چون نیاز به سرمایه بیشتری وجود دارد می توان از وام های اشتغال زایی استفاده نمود.
کار آفرینی در حوزه صنایع دستی
اگر به حوزه صنایع دستی علاقه دارید می توانید هنر دستتان که میتواند حصیر بافی،گلدوزی، سوزن دوزی، گلیم بافی، فرش بافی باشد را وارد بازار کنید.لزوما در ابتدا نیاز به کار در سطح گسترده نیست و همان کاری که خودتان انجام می دهید کفایت می کند بعد از اینکه در بخش های مختلف از قبیل تولید ، بازاریابی و فروش تجربه لازم را کسب نمودید می توانید از افرادی که در این حوزه تخصص دارند نیز کمک گرفته و کارتان را در قالب یک کارگاه گسترش دهید.
فعالیت های آموزشی در روستا
با توجه به نوع تخصصی که دارید می توانید با راه اندازی کلاس های آموزشی به تدریس بپردازید.
با توجه به گسترش روز افزون فناوری، این پروژه بصورت مستمر قابل بسط می باشد،منتظر انعکاس ایده های شما در بخش نظرات هستیم و اگر ایده های دیگری که در ذهن تان نقش بست ما را مطلع کنید و در زیر همین مقاله به ما خبر دهید تا دیگر دوستان نیز از آن استفاده کنند.
منبع :تفاهم آنلاین
واقعا ایده های که تو روستا قابل پیاده سازی هستند پولسازن چون هزینه ها تو بعضی موارد کمتره مثل هزینه محلی ک خریداری می کنید