اقتصادی

کرونا و زمین‌گیری صنعت هواپیمایی

شرکت‌های بزرگ هواپیمایی جهان از ابتدای شیوع اپیدمی کرونا تاکنون متحمل خسارت‌های جبران ناپذیری شده‌اند؛ با بحرانی بی‌سابقه مواجه شده‌اند.

به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از ایرنا، افت ناگهانی و بی‌سابقه مسافرت‌ها به سبب بیماری کرونا صنعت تولید و بازار جهانی فروش هواپیما را با بحرانی بسیار شدید روبرو کرده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد غول‌های حمل و نقل هوایی جهان از جمله ایرباس و لوفتهانزا بیش از سایر شرکت‌های فعال در این حوزه با بحران مالی شدید روبرو شده‌اند و به منظور جبران خسارت‌های خود تصمیم دارند منابع انسانی خود را کاهش دهند.

به طور مثال یکی از تدابیر شرکت ایرباس برای جبران مشکلات اقتصادی این شرکت این است که تولید و تحویل هواپیماهای خود از جمله جت های ۵۵ میلیارد یورویی (۶۱.۸ میلیارد دلار) را تا ۴۰ درصد کاهش دهد. همچنین این شرکت تصمیم دارد میزان دیگر تولیدات خود را حدود ۳۰  کاهش دهد.

به گزارش رویترز، ایرباس به منظور احیای اقتصادی خود تصمیم دارد بیش از ۱۵ هزار تن از کارگران خود را در بخش ساخت هواپیماهای غیرنظامی تقلیل دهد.

این شرکت هوانوردی تصمیم دارد تا اواسط  ۲۰۲۱ حدود ۵ هزار نفر از پرسنل خود در فرانسه،   ۵ هزار و یکصد نفر در آلمان، ۹۰۰ نفر در اسپانیا، ۱۷۰۰ نفر در انگلیس و  ۱۳۰۰ نفر مابقی را در دیگر نقاط جهان از کار بیکار کند.

همچنین به گزارش یاهو فایننس، سازمان بین‌المللی هوانوردی غیرنظامی موسوم به ایکائو بر این باور است که به سبب محدودیت‌های اعمال شده کشورهای مختلف به سبب شیوع بیمار کرونا، شمار مسافران هوایی بین‌المللی تا سپتامبر ۲۰۲۰ میلادی حدود ۱ میلیارد و ۲۰۰ نفر معادل دو سوم افت خواهد کرد.

ایکائو همچنین پیش‌بینی کرده است که تداوم روند گسترش این بیماری سبب می‌شود درآمد شرکت‌های هواپیمایی در سراسر جهان تا سپتامبر سال جاری میلادی حدود ۲۵۳ میلیارد دلار ریزش داشته باشد.

خبرگزاری فرانسه نیز در گزارشی اعلام کرده است که در پی بحران شیوع کرونا، شمار گردشگران در سراسر جهان از ماه ژانویه تا می (دی تا خرداد) در مقایسه با بازه زمانی مشابه در سال گذشته (۲۰۱۹) ۵۶ درصد به عبارتی ۳۰۰ میلیون گردشگر افت نشان می‌دهد که این مساله سبب بروز خسارت مالی ۳۲۰  میلیارد دلاری صنعت گردشگری در جهان شده است.

سازمان جهانی گردشگری که وابسته به سازمان ملل متحد است و مقر آن در مادرید قرار دارد؛ در گزارش خود اعلام کرد: خسارت ۳۲۰ میلیارد دلاری صنعت گردشگری جهانی در سال جاری، بیش از سه برابرخسارت های وارد شده بر صنعت گردشگری جهانی در بحران اقتصادی جهانی در سال ۲۰۰۹میلادی بوده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا