گیلان

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اشتغالزایی گیلان شتاب می‌گیرد

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان گفت: تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اشتغالزایی در استان به طور جدی شتاب می‌گیرد.

به گزارش تفاهم آنلاین، فریبرز سعیدی کیا در نشست با محمدنژاد – نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی، داراب زاده – مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای گیلان و هنرمند – مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان اظهار داشت: برای تامین برق طرح‌های توسعه‌ای در بخش صنعت باید آینده نگری و برنامه ریزی صورت گیرد. تامین برق یکی از اصلی ترین نیاز زیر ساختی واحدهای صنعتی استان گیلان است. در گذشته برخی از آینده نگری‌ها برای تامین زیرساخت‌ها از جمله، پیش بینی لازم برای تامین میزان برق صنایع استان منطبق با طرح‌های توسعه آن‌ها انجام نشده است و هم اکنون باید برای رفع آن کاستی‌ها تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی گفت: اکنون در شهرکهای صنعتی خدمات متمرکز ارائه می‌شود و تامین زیرساخت‌هایی همچون آب و برق و گاز و تصفیه‌خانه بر عهده سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران است که این امر به کاهش هزینه تمام شده محصول کارخانه‌ها کمک می‌کند.

رئیس هیات مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی استان گیلان با اشاره به اهمیت رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی برای بازگرداندن رونق به اقتصاد، تصریح کرد: بسیار امیدواریم با مساعدت و همکاری بانک‌های عامل و همچنین تلاش و جدیت سرمایه‌گذاران، این واحدها بتوانند مشکلات نقدینگی خود را برطرف کرده و شاهد رونق تولید و ایجاد اشتغال در استان باشیم.

سعیدی کیا بیان کرد: افزایش ظرفیت واحدهای تولید و تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اشتغالزایی در استان به طور جدی شتاب می‌گیرد.

محمدنژاد – نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست در خصوص اقتصاد مقاومتی و اهمیت آن در صنایع کوچک اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی یک اقتصاد درون‌گرا است، یعنی به ظرفیت‌های اقتصادی داخلی توجه ویژه دارد. با توجه به وضعیت و شرایط حاکم بر اقتصاد ایران و وجود شهرک‌های صنعتی متعدد در اطراف شهر‌ها، همچنین وجود بنگاه‌های خرد و کوچک در حال حاضر شرایط برای تحقق اقتصاد مقاومتی مهیا است.

وی ادامه داد: اولین گام باید شناسایی بنگاه‌هایی باشد که تولیدات آن‌ها کمتر از میزان ظرفیت است. می‌توان با یک تزریق، کمک و سیاست‌های پولی انبساطی خوب از قبیل اعتبار و تسهیلات ارزان قیمت در بلندمدت، با بهره اندک بنگاه‌های دچار آسیب را یاری کرد.

نماینده مردم شهرستان لنگرود در مجلس شورای اسلامی در خصوص مشکلات پیش روی صنعتگران بیان داشت: بحث تحریک تقاضا اهمیت کلیدی دارد و در این راستا کنترل واردات، قاچاق و ظرفیت مازاد تاثیر به‌سزایی دارد همچنین درحال حاضر حدود 80 درصد سرمایه‌گذاری در بخش صنعت بانک محور است به نوعی بانک‌ها سرمایه می‌دهند و بهره بالا دریافت می‌کنند و کاهش ظرفیت بنگاه تولیدی سبب رشد بیشتر آن می‌شود لذا نرخ تسهیلات بانکی باید مورد بررسی قرار گیرد.

محمدنژاد با اشاره به کمبود برق در سال‌های اخیر و قطعی‌های شبکه توزیع برق در شهرک‌های صنعتی افزود:حق صنایع در سهم‌بری از میزان برق باید مشخص شود و نیاز واحدهای مستقر در شهرک‌ها و نواحی صنعتی به برق پایدار باید تأمین شود.واحدهای صنعتی در زمان کمبود برق نباید با قطع ناگهانی مواجه شوند، در شرایط اضطرار باید با هماهنگی انجام بگیرد.خساراتی که به دلیل قطع ناگهانی برق در واحدهای صنعتی به بار می‌آید باید برابر با قانون مستمر بهبود فضای کسب و کار جبران شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا