صنعت-معدن-تجارت

وزیر صمت مطرح کرد:لزوم حرکت صنعتگران به سمت بین‌المللی کردن کالا‌ها و محصولات

وزیر صمت با تاکید بر حمایت از صادرات محصولات دانش بنیان گفت: صنعتگران باید به سمت بین‌المللی کردن کالاها و محصولات حرکت کند.

به گزارش تفاهم آنلاین، «عباس علی آبادی» وزیر صنعت، معدن و تجارت، در آئین رونمایی از بسته حمایتی جهش صادرات فناورانه و دانش‌بنیان وزارت صمت با بیان اینکه تحول بزرگی در صنعت کشور با سیاست‌گذاری‌های دولت سیزدهم صورت گرفته، اظهار کرد: این هفتمین رویداد دانش بنیان در حوزه صنعت است که باید به گفتمان تبدیل شود و از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان بهره برد. وی افزود: طبق گفته دانشمندان اگر توانستید از مسیر فناوری کالایی تولید و آن را صادر کنید آن زمان، موفق خواهید بود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت عنوان کرد: شهید آیت‌الله رئیسی در راستای حمایت از تولید داخل تاکید می‌کردند کالایی که در داخل تولید می‌شود نباید واردات در آن انجام شود. وی با اشاره به ساخت داخل با استفاده از فناوری یادآور شد: باید یک مهندسی قوی و خلاقانه بر روی تولید کالاها صورت گیرد و ارزش افزوده را ارتقا یابد. وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در بخش صنعت موفقیت‌های بزرگی در حمایت از دانش بنیان‌ها صورت گرفته است، افزود: دانش‌بنیان‌ها می‌توانند با خلق ارزش افزوده در سایر کشورها تولیدات انجام دهند و کشت فراسرزمینی و ارزش افزوده داشته باشند به شرطی که ثمره آن را به کشور بازگردد. وی در ادامه تصریح کرد: از ظرفیت ایرانیان مقیم در کشورهای دیگر برای سرمایه‌گذاری در صنعت دانش بنیان‌ها نیز می‌توان استفاده کرد.

علی‌آبادی با اشاره به بسته حمایتی از دانش‌بنیان‌ها گفت: از صادرات محصولات دانش بنیان با اختصاص تسهیلات ارزی و سایر مشوق‌ها با استفاده از ظرفیت سایر نهادها حمایت می‌کنیم، بحث تعهد ارزی را با حضور رئیس کل بانک مرکزی پیش می‌بریم. صنعتگران باید به سمت بین‌المللی کردن کالاها و محصولات حرکت کند. علی‌آبادی در ادامه افزود: وقتی به صنعت خودرو آمدم گفتند که ۲۰ درصد خودرو ساخت داخل است، موکت‌های داخل خودرو، لاستیک و باد آن ساخت داخل بود، ضمن اینکه باد خارجی بهتر از داخل بود. فرقی بین مونتاژ و ساخت داخل نداشت این در حالی است که برای ساخت داخل باید مهندسی آن را داشته باشیم و امروز با سیاست‌گذاری‌های دولت سیزدهم، تحول بزرگی در صنعت صورت گرفته است. وی تاکید کرد: بالاخره موفق شدیم با کمک معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری در دولت سیزدهم محصولات سفارش بنیان را داشته باشیم که نیاز به رفع تعهد ارزی ندارد.

لینک کوتاه خبر : https://tafahomonline.ir/?p=104883
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن