نقش موثر مشاورههای کارآفرینی در آینده شغلی جویندگان کار
یک فعال حوزه کار ارائه مشاورههای کارآفرینی به جویندگان کار و فارغالتحصیلان دانشگاهی را در آینده شغلی آنها موثر خواند و گفت: گسترش فرهنگ کارآفرینی در کشور زمینهساز افزایش بهرهوری، ایجاد اشتغال پایدار و رشد و توسعه اقتصادی خواهد بود.
به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از ایسنا، علی حیدری اعطای وام های کارآفرینی، اعمال معافیتهای مالیاتی و تسریع در صدور مجوزهای کسبوکار را از جمله راهکارهای حمایت از کارآفرینان عنوان کرد و افزود: در حال حاضر رویکرد بسیاری از کشورها، کارآفرینی محور است و خوشبختانه در چند سال گذشته کشور ما نیز در این مسیر قرار گرفته و حمایت از کارآفرینان به ویژه در حوزههای دانشبنیان گسترش یافته است.
وی، یکی از موانع پیش روی کارآفرینان را صدور مجوز کسبوکار دانست و گفت: وقتی فرآیند صدور مجوزها طولانی میشود، صرف نظر از بیانگیزگی کارآفرینان، کشور از فواید و نتایج مثبتی که اجرای طرحها و ایدههای خلاق و نوآورانه به دنبال دارد، محروم میشود، بنابراین تسهیل و آسانسازی صدور مجوزها و بهبود فضای کسبوکار برای کارآفرینان باید در دستور کار قرار گیرد.
این فعال حوزه کار در عین حال با تاکید بر ترویج و تقویت فرهنگ کارآفرینی در کشور گفت: اگر آموزش و ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی از مدارس شروع شود و دانشآموزان با افکار و ایدههای خلاقانه و نوآورانه پرورش یابند، جریان کارآفرینی در کشور به شکل مطلوبتری پیش میرود، تمایل به کارآفرینی در عرصههای مختلف شکل میگیرد و در نهایت به توسعه اقتصاد دانشبنیان منجر میشود.
حیدری با بیان اینکه گسترش فرهنگ کارآفرینی در کشور زمینهساز افزایش بهرهوری، ایجاد اشتغال پایدار و رشد و توسعه اقتصادی خواهد بود، گفت: برای بهبود فضای کسبوکار و رفع موانع پیش روی کارآفرینان باید شرایط صدور مجوز کسبوکار تسهیل شود و حمایت از فعالیتهای کارآفرینانه در دستور کار قرار گیرد.