مرکز پایش وضعیت نیروگاهها بهزودی راهاندازی میشود
بهگزارش تفاهم آنلاین، “علی عیسیپور” افزود: افتتاح این مرکز موجب خواهد شد تجهیزات مورد نیاز و همچنین زمان انجام تعمیرات مشخص شده و صرفهجویی قابل ملاحظهای در هزینهها و زمان ایجاد شود.
وی افزود: مرکز پس از اخذ اطلاعات و وضعیت نیروگاهها اقدام به تجزیه و تحلیل واحدهای مربوطه میکند و قرار است بزودی نمایشگاه مجازی قطعات و نیازمندیهای ساخت داخل نیروگاهی راهاندازی شود.
عیسی پور گفت: قطعات ساخته شده در واحدهای نیروگاهی در این نمایشگاه مجازی دائمی به نمایش گذاشته میشود و نیازمندیهای این صنعت که بایستی در داخل کشور ساخته شود در اختیار عموم قرار خواهد گرفت تا شرکتهایی که توانایی ساخت داخل این قطعات را دارند، برای همکاری اعلام آمادگی کنند.
عیسیپور با اشاره به تدارک فهرستی از تامین کنندگان، گفت: شورای ارزیابی صلاحیت تامین کنندگان در شرکت تشکیل شده و فراخوان سه قطعه یدکی نیروگاه همچون پرههای ثابت و متحرک واحدهای F۵ و فیلتر هوای توربینهای گازی بوسیله سامانه ستاد ایران اعلام شده و بزودی فهرست این قطعات تهیه و اطلاع رسانی خواهد شد.
مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی با تاکید بر اینکه این برنامه برای تامین کنندگان قطعات نیروگاهی ادامه خواهد یافت، اضافه کرد: بر اساس برنامهریزی صورت گرفته سه قطعه نیروگاهی دیگر نیز شامل پرههای واحدهای توربینهای بخار، پرههای کمپرسور واحدهای گازی و لولههای بویلر نیز در برنامه قرار گرفته است.
وی افزود: فراخوان مربوط به این بخش بهزودی توسط دفتر امور قراردادها از طریق سامانه ستاد ایران انجام و ارزیابیهای مربوطه از سوی پژوهشگاه نیرو صورت خواهد گرفت تا با ابلاغ آن، شرکتهای زیرمجموعه تولید بتوانند از این فهرست استفاده کنند.
عیسیپور ضمن تاکید بر اینکه دستورالعمل ارزیابی صلاحیت پیمانکاران تعمیرات اساسی در حال بروزرسانی است، گفت: پس از بروزرسانی این دستورالعمل و اخذ مصوبه کمیته فنی و بازرگانی شرکت تولید نیروی برق حرارتی، دستور فراخوان برای تهیه لیست بلند پیمانکاران تعمیرات اساسی ارائه خواهد شد.
مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی با اشاره به تشکیل کمیته بار اول از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، گفت: در این کمیته چنانچه ساخت قطعهای برای نخستین بار در کشور انجام شود، بدون برگزاری مناقصه به شرکت دانشبنیان واگذار میشود و تا سقف ۵۰ میلیارد تومان برای بخش تولید به هر شرکت واگذار خواهد شد.
وی با اشاره به شکلگیری کمیته بار اول در شرکت مادرتخصصی تولید نیروی برق حرارتی، افزود: در این کمیته قطعات ساخت بار اول از شرکتهای تولیدی درخواست شده است که در صورت تایید در کمیته داخلی شرکت به کمیته بار اول معاونت ارجاع داده خواهد شد.
مدیرکل دفتر فناوری و بومیسازی نیروگاههای شرکت تولید نیروی برق حرارتی یادآور شد: در سال گذشته یکبار از این ظرفیت برای ساخت روتور توربین F۹ استفاده شد.