بانک-بیمه-بورس

مدیرعامل شرکت بیمه حافظ خبر داد؛ ارتقاء توانگری مالی بیمه حافظ از سطح پنج به یک در سه سال تلاش

مدیرعامل شرکت بیمه حافظ از ارتقاء توانگری مالی این شرکت از سطح پنج به یک تنها در مدت زمان 3 سال خبر داد و گفت: تاکنون هیچ شرکت بیمه ای در سطح پنج نتوانسته است در مدت زمان کوتاهی به سطح یک دست پیدا کند.

به گزارش پایگاه خبری تفاهم آنلاین به نقل از روابط عمومی بیمه حافظ، جلال سلطانی با اشاره به اینکه بیمه حافظ از سال 98 یک برنامه استراتژیک تدوین کرد، گفت: در این برنامه، مهمترین هدف و چشم انداز بیمه حافظ ورود به سرزمین اصلی بود.
وی تاکید کرد: ورود به سرزمین اصلی یک موسسه بیمه ای در مناطق آزاد به سرزمین اصلی نیازمند بسترسازی های بسیاری است که از جمله آن می توان به تغییر در ساختارهای مالی، فنی، مدل‌های برنامه ریزی، کنترل عملیات و … اشاره کرد.
به گفته سلطانی، نقطه آغاز برنامه‌های عملیاتی این استراتژی از سال 98 بود که توانست توانگری مالی خود را با عملکرد صحیح تنها در سه سال از سطح پنج به سطح یک ارتقاء دهد.
وی با بیان اینکه رشد توانگری مالی بیمه حافظ در کوتاه مدت یک اتفاق منحصر به فرد است، افزود: این امکان وجود دارد که شرکتی طی 10 سال بتواند از سطح پنج توانگری مالی به سطح یک برسد؛ اما بیمه حافظ توانست این عدد را به کمتر از سه سال کاهش دهد.
مدیرعامل شرکت بیمه حافظ با اشاره به رشد هزار درصدی شاخص سودآوری بیمه حافظ، تاکید کرد: بیمه حافظ در سالهای 97 و 98 شرکتی با زیان انباشته و مشمول ماده 141 و همچنین کلی پرونده خسارت مشکوک و دارایی ثابت بلاتکلیف داشت که بیمه مرکزی برای جلوگیری از تبدیل آن به یک بیمه توسعه ای جدید تصمیم به تعیین تکلیف آن گرفته بود؛ اما امروز پس از سه سال با عملکرد مناسب مدیران شرکت، افزایش سرمایه نیز داده است.
وی ضمن تاکید بر خروج بیمه حافظ از بحران سال‌های 97 و 98 ، اظهار کرد: این شرکت توانسته است علاوه بر شاخص های مالی، خود را در رشد شاخص‌های فنی نیز نمونه کند و به نقطه‌ای از روند بالندگی برسد که دستگاه نظارتی به آن قول ورود به سرزمین اصلی را بدهد. این در حالی است که توان ریسک بیمه حافظ پیش از این در حد تعداد محدودی از مناطق آزاد بود و اکنون می تواند با ریسک‌های متعدد و متنوع سرزمین اصلی دست و پنجه نرم کند.
سلطانی با اشاره به تنوع و ترکیب پرتفوی شرکت تاکید کرد: بسیاری از شرکت‌های بیمه افزایش صدور بیمه ثالث را به دلیل اجباری بودن آن و کشش بازار دنبال می‌کنند؛ اما ما سهم بیمه ثالث خود را به پایین‌ترین سطح خود یعنی 8/34 درصد رساندیم.
وی ادامه داد: سهم بیمه مسئولیت حافظ در ترکیب پرتفو شاخص است و 20 درصد از سهم پرتفوی ما به بیمه مسئولیت، با دقت و وسواس اختصاص پیدا کرده است. در صورتی که این سهم در شرکت‌های دیگر نهایت تا 4 درصد از نرم 5 درصدی صنعت، افزایش پیدا می کند. این در حالی است که سهم بیمه مسئولیت ما در سال 97 حتی به 4 درصد هم نمی‌رسید.
به گفته سلطانی، این روند نیز در پرداخت خسارت هم زبانزد است که نشان دهنده سلامت پرتفو، کنترل عملیات، افشای اطلاعات صحیح و همچنین رعایت دقیق ضوابط پولشویی است و در همین راستا تایید تمام نهادهای نظارتی را کامل و بدون نقص و قید و شرط جهت افزایش سرمایه نهایی مصوب هیات وزیران بدست آورده است.
وی با اشاره به رشد و سرعت بالای پیشرفت در بیمه حافظ، گفت: زمانی که اولویت نیاز به اصلاحات سریع افزایش پیدا می کند، نیازمند توانایی و شایستگی در حوزه مدیریت تغییرات هستیم ضمن اینکه برای تثبیت این روند تکاملی باید سلامت شرایط جاری پایش و تاب آوری شرکت در هر لحظه تضمین شود و این کار بسیار سختی است؛ اما بیمه حافظ توانست با تلفیق تفکر فرآیندی و سیستمی، مثبت اندیشی، تداوم و تمرکز استراتژیک، رشدی افتخار آفرین را به نام اولین موسسه بیمه خصوصی ج.ا.ا و همچنین صنعت بیمه کشور ثبت کند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا