انرژی

قیمت امروز جهانی نفت

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۳ درصد کاهش به ۷۶ دلار و ۴۶ سنت رسید.

به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از رویترز، قیمت نفت در اولین ساعات تجارت در آسیا در روز چهارشنبه کاهش یافته است. اطلاعات صنعتی نشان می‌دهند ذخایر نفت خام و بنزین آمریکا به طور غیر منتظره‌ای افزایش یافته که نگرانی در مورد عرضه جهانی نفت را خنثی می‌کند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۲ سنت معادل ۰.۰۳ درصد کاهش به ۷۶ دلار و ۴۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۳ سنت معادل ۰.۰۴ درصد کاهش ۷۳ دلار و ۱۷ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام، بنزین و میعانات گازی این کشور در هفته گذشته افزایش داشته است.

بدین ترتیب قیمت هر دوی این شاخص‌های نفتی کاهش یافته است. هم نفت برنت و هم نفت آمریکا در معاملات روز گذشته افزایش قیمت داشتند.

موسسه نفت آمریکا اعلام کرد ذخایر نفت خام این کشور ۱۷۶ هزار بشکه در هفته منتهی به دوم ماه اوت افزایش یافته است. این در حالی است که تحلیلگران رویترز انتظار یک کاهش ۷۰۰ هزار بشکه‌ای را داشتند.

ذخایر بنزین این کشور هم ۳.۳۱۳ میلیون بشکه افزایش یافته‌اند، در حالی که انتظار یک کاهش یک میلیون بشکه‌ای می‌رفت. گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا در مورد ذخایر نفتی این کشور امروز منتشر خواهد شد.

قیمت نفت برنت در روز دوشنبه به پایین‌ترین رقم از اوایل ژانویه و قیمت نفت آمریکا تا کمترین رقم از ماه فوریه کاهش یافته بود. افزایش نگرانی در مورد رکود احتمالی اقتصاد آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده نفت دنیا از عوامل این کاهش قیمت بود.

اما تنش‌ها در خاورمیانه نگرانی در مورد عرضه نفت را افزایش داده و باعث بالا رفتن قیمت این شاخص‌های نفتی در روز سه‌شنبه پس از سه روز کاهش قیمت شد.

ترس از حمله تلافی جویانه ایران به رژیم صهیونیستی به دنبال ترور رهبر حماس در این کشور نگرانی در مورد گسترش جنگ در خاورمیانه را افزایش داده است.

تحلیلگران عقیده دارند هرگونه گسترش درگیری در خاورمیانه باعث مختل شدن عرضه نفت منطقه خواهد شد.

کاهش تولید میدان نفتی شراره لیبی هم بر نگرانی در مورد کمبود عرضه افزوده است.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در روز سه‌شنبه اعلام کرد ذخایر جهانی نفت حدود ۴۰۰ هزار بشکه در روز در نیمه اول سال جاری میلادی کاهش یافته است. این اداره پیش بینی می‌کند ذخایر جهانی حدود ۸۰۰ هزار بشکه در روز در نیمه دوم سال پایین بیایند.

 

منبع: تسنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا