عبور از شرایط سنتی و هوشمندسازی؛ رویکرد سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در نوسازی ناوگان باری کشور
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای گفت: تنظیمگری، عبور از شرایط سنتی، نوسازی و هوشمندسازی از رویکردهای این سازمان در حوزه ناوگان حمل و نقل باری کشور است.
به گزارش تفاهم آنلاین ، رضا اکبری در گفتگو با برنامه رادیویی صدای راهبران با تبریک هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری به تلاشگران عرصه حمل و نقل، رانندگان، راهداران، اصناف، کانونها، انجمنهای صنفی و شرکتهای حمل و نقل، اظهار کرد: ایمنسازی و نگهداری راهها و انجام فعالیتهای عمرانی مانند آسفالت، خطکشی، روشنایی، علائم ایمنی و دوربینهای نظارتی یکی از ماموریتهای اصلی این سازمان است.
وی بیان کرد: بر این اساس با وجود کمبود منابع اعتباری، رویکرد اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای حفظ منابع و اولویتبندی اجرای فعالیتها با هدف ارتقاء شبکه راههای کشور و افزایش سطح رضایتمندی کاربران جادهای بوده و در این راستا طی سالهای گذشته اقدامات خوبی در کشور اجرایی شده است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای همچنین از پایش سیستمی وضعیت جادهها اعم از خرابی محورها، پلها، تابلوها و … و تحلیل دادهها و اطلاعات از سوی مدیران به منظور اولویتبندی تخصیص اعتبارات و اجرای فعالیتها خبر داد.
اکبری با اشاره به اجرای طرح راهداری زمستانی و انجام بخش دیگری از فعالیتهای سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در حوزه نگهداری شبکه راههای کشور، خاطرنشان کرد: کوشیدهایم با بهروزرسانی و بهرهگیری از تجهیزات و امکانات بیشتر، در فصل زمستان خدمات بهتری را به کاربران جادهای ارائه کنیم.
وی از مدیریت بخش حمل و نقل و جابجایی مسافر و بار به عنوان یکی دیگر از مأموریتهای اصلی سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای یاد و تاکید کرد: با توجه به کاهش ناوگان فعال اتوبوسی به ویژه در ایام سفرهای نوروزی، تابستانی و اربعین حسینی، با توجه به اخذ مصوبات دولتی، یکی از مهمترین رویکردهای این سازمان نوسازی و افزایش ناوگان فعال اتوبوسی در کشور است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای به فعالیت بیش از ۵۰۰ هزار راننده در بخش حمل و نقل بار در کشور اشاره و تصریح کرد: با توجه به وجود برخی از مشکلات در این حوزه، باید با تنظیمگری، عبور از شرایط سنتی، نوسازی ناوگان از طریق واردات و توان تولیدکنندگان داخلی، رویکرد هوشمندسازی در حوزه جابجایی بار محقق شود.
اکبری افزود: تحقق این اهداف به کاهش آلودگی و سوانح جادهای، مدیریت مصرف سوخت و افزایش بازدهی کاری ناوگان حمل و نقل بار منجر میشود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش هدایتگری رانندگان بخش حمل و نقل بار و مسافر در سطح جادههای کشور اشاره و اظهار کرد: این رانندگان تلاشگر کشورمان با رعایت مسائل ایمنی، سرعت مطمئنه و قوانین و مقررات رانندگی به افزایش ایمنی جادهها و حفظ جان مسافران و کاربران جادهای کمک میکنند.