جزییات دومین قرارداد عاملیت برای پرداخت تسهیلات نوسازی بانک مسکن
رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن از انعقاد دومین قرارداد عاملیت بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده خبر داد.
به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، رضا صالحی شهرابی رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن با اشاره به ماموریت این بانک در حوزه کمک به دولت در نوسازی و احیای بافت فرسوده، گفت: از سال گذشته بانک مسکن در راستای بازسازی محلات هدف بافت فرسوده، نسبت به امضاء تفاهم نامه قرارداد عاملیت با وزارت راه و شهرسازی اقدام و همکاری گسترده ای را در این زمینه آغاز کرده که در همین راستا این همکاری برای دومین سال پیاپی نیز استمرار پیدا کرد.
وی به جزییات قرارداد دوم عاملیت برای سال ۹۹ اشاره کرد و افزود: در سال جاری سازمان برنامه و بودجه مبلغ 4 هزار میلیارد ریال در قالب وجوه اداره شده در اختیار شرکت بازآفرینی شهری ایران قرار داد تا با همکاری بانک مسکنهمچون سال گذشته نسبت به اعطای تسهیلات نوسازی و بهسازی بافت های ناکارآمد و فرسوده شهری در قالب قرارداد عاملیت از محل تامین 4 هزار میلیارد ریال منابع تخصیصی دولت و مبلغ 4 هزار میلیارد ریال منابع داخلی بانک با نرخ تک رقمی معادل ۹ درصد اقدام نماید.
وی همچنین با اشاره به همکاری و حمایت دو جانبه بانک مسکن در این مسیر ، تصریح کرد: علاوه بر 4 هزار میلیارد ریال اولیه که بانک مسکن در سبد پرداخت این نوع تسهیلات قرار داده، به منظور کمک هر چه بیشتر به متقاضیان اخذ تسهیلات بافت فرسوده شهری 4 هزار میلیارد ریال از محل منابع داخلی بانک جهت تکمیل منابع پرداخت این نوع تسهیلات پیش بینی گردیده است.
صالحی تاکید کرد: در جریان انعقاد این قرارداد این قول به وزارت راه و شهرسازی داده شده تا در صورت وجود منابع در چارچوب سیاست های اعتباری بانک مسکن در سال جاری و همچنین در صورت وجود درخواست سازنده حرفه ای، مبلغ تسهیلات اعطایی حداکثر تا سقف 2 میلیارد و پانصد میلیون ریال افزایش یابد .
به گفته وی اخذ تسهیلات 2 میلیارد و پانصد هزار ریال از سوی سازنده ها نیازمند رعایت چند شرط اولیه است.
رییس اداره کل اعتبارات و تامین مالی بانک مسکن در این باره توضیح داد: سازندگان حرفه ای که در اجرای پروژه های ساختمانی خود از فناوری های نوین استفاده می کنند مشروط به آنکه پرونده آنها به شعب بانک معرفی شده باشد باید شرایط ثانویه ای نیز برای اخذ این نوع تسهیلات داشته باشند.
صالحی عنوان کرد: وجود هزینه باقیمانده به میزان تسهیلات درخواستی ، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق بانکی از دیگر شرایط دریافت تسهیلات نوسازی بافت فرسوده برای سازندگان حرفه ای است.
به گفته وی در حدود ۱۷ تا ۱۸ هزار واحد مسکونی در کل کشور طی این طرح مشمول نوسازی و بهسازی می گردند.