تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان
به گزارش ایسنا، این محصول با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیهای، فرموله و با بهرهگیری از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن تولید شده است.
در تولید این خوراک از مواد اولیه با کیفیت و با قابلیت هضم بالا از قبیل پودر آرتمیا، پودر ماهی، پودر کیلکا، کنجاله سویا، آرد گندم، مکملهای ویتامینی و معدنی و رنگدانه استفاده میشود.
همچنین غذای کنسانتره تولید شده بیشتر برای مصرف ماهیان زینتی استفاده میشود و از مهمترین ویژگیهای غذای تولیدی میتوان به مواردی از قبیل داشتن شکل منظم، شناوری و غوطهوری مناسب در آب، ایجاد رشد سریع و یکنواخت و جلوگیری از ناهنجاریهای اسکلتی در آبزیان، قابلیت هضم بالا و کاهش فضولات و افزایش مقاومت ماهیان در برابر بیماری و استرس اشاره کرد.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت علاوهبر تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا، در زمینه تولید بیومس آرتمیا نیز فعالیت دارد.