انرژی

بزرگترین نیروگاه‌های خورشیدی جهان

به گزارش ایسنا، مجله پی وی اخیرا فهرستی از بزرگترین نیروگاههای خورشیدی جهان را منتشر کرده که ظرفیت بالای ۵۰۰ مگاوات دارند. بر اساس گزارش ETEnergyWorld، این نیروگاهها عبارتند از:

۱– پارک خورشیدی یانچی در چین

نوشته های مشابه

این نیروگاه ظرفیت تولید ۸۲۰ مگاوات نیرو دارد و از سال ۲۰۱۶ در حال فعالیت بوده است.

۲- نیروگاه فرونت رانر داتونگ چین

در بخش شرقی چین در استان شنکسی یک پروژه ۸۰۰ مگاواتی در منطقه داتونگ نصب شده است. این مجموعه در منطقه وسیعی توزیع شده که مشاهده آن را از طریق تصاویر ماهواره ای دشوار می‌کند.

۳- نیروگاه خورشیدی-آبی لونگ یانگشیا در چین

این نیروگاه که در استان کینگای قرار دارد، ۶۹۷ مگاوات ظرفیت نیرو دارد و زمانی که فاز دوم آن در سال ۲۰۱۴ متصل شد، بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان شده بود.

۴– پروژه انرژی خورشیدی کاموتی هند

این نیروگاه که در سال ۲۰۱۶ از سوی شرکت آدانی در تامیل نادو ساخته شد، بزرگترین نیروگاه خورشیدی هند است که در منطقه ای به وسعت ۱۲۰۰ هکتار گسترده شده و ۶۴۸ مگاوات ظرفیت تولید نیرو دارد.

۵- نیروگاه ویلانوئوای مکزیک

نیروگاه ویلانوئوای مکزیک ۶۴۰ مگاوات ظرفیت عملیاتی دارد و فاز سوم آن در نوامبر سال گذشته تکمیل شد و همچنان از سوی شرکت انل گرین پاور ایتالیا در دست توسعه است.

۶- سولار استار آمریکا

بزرگترین نیروگاه خورشیدی آمریکا ۵۹۷ مگاوات ظرفیت تولید نیرو دارد و به گروه برکشایر هاتاوی وارن بافت تعلق دارد.

۷- هونگ شاگانگ چین

این نیروگاه چند فازی در استان گانسو توسط چاینا سینگ یس ساخته شد و ظرفیت عملیایت ۵۷۴ مگاوات دارد که قرار است تا ۸۲۰ مگاوات توسعه پیدا کند.

۸- توپاز آمریکا

این پروژه ۵۵۰ مگاوات ظرفیت دارد و در دشت کاریزو پلین در مرکز کالیفرنیا ساخته شده است.

۹- یین چوان شینگ کینگ چین

پروژه یین چوان شینگ کینگ بیش از ۵۰۰ مگاوات ظرفیت دارد و در اواسط سال ۲۰۱۸ نصب شد.

۱۰- ان پی کونتا گرینکوی هند

این نیروگاه که در اندهرا پرادش قرار دارد در سال ۲۰۱۷ برای گرینکو انرژی در پارک خورشیدی آنانتاپور با ظرفیت ۵۰۰ مگاوات بود.

یک نیروگاه خورشیدی دیگر که شایان ذکر است، پروژه خورشیدی مستقل Sweihan در ابوظبی امارات متحده عربی است که همچنان در دست ساخت است و قرار است ۹۳۸ مگاوات ظرفیت تولید نیرو داشته باشد و انتظار می‌رود پس از راه اندازی شدن، به بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان تبدیل شود.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا