تهران

بررسی اصلاح حریم رودخانه‌ها در شورای شهر اوشان فشم میگون

در دومین جلسه مشترک شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون، شمشک، دربند سر، لواسان و شهرداران و شورای اسلامی شهرستان شمیرانات و بخش‌های رودبارقصران و لواسان؛ اصلاح حرایم ۱۵۰ متری دره‌ها و رودخانه‌ها بررسی گردید.

به گزارش تفاهم آنلاین، دبیر کارگروه و رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون در این جلسه گفت: در بخش رودبار قصران و لواسان با توجه به اقلیم خاص و شرایط حاکم مصوبه اصلاح حریم رودخانه‌ها و دره‌ها قابل اجرا نیست و کارشناسی نشده است.

صفت اله عباسی افزود: پس از برگزاری جلسات با مسئولان استان به این نتیجه رسیدیم که این مهم نیازمند اقدام قضایی می‌باشد.

وی همچنین از همکاری اداره ثبت اسناد رسمی بخش در جهت عدم صدور سند معارض تشکر کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان فشم میگون بیان کرد: ابطال این مصوبه با درایت دیوان عدالت اداری مثمرثمر خواهد بود از شرایطی که در مصوبه ذکر شده می‌توان به این نکته اشاره  کرد که اگر در محلی سپتیک و اگو گذاری اجرا شود خود به خود آن محل از مصوبه ۱۵۰ متری حرایم رودخانه خارج خواهد شد، در بخش رودبارقصران بیش از ۹۰ درصد سپتیک و اگو اجرایی شده است.

رضا ریاحی-شهردار اوشان فشم میگون نیز در ادامه، قول مساعد پیگیری و حل مشکل حریم رودخانه‌ها را داد و گفت با مشارکت شوراهای اسلامی شهر و شهرداران میتوان آن را تغییر داد.

وی افزود: همچنین می‌توان در شورای امنیت ملی با اضافه کردن یک تبصره مبنی بر اینکه اگر مشکل فاضلاب حل شود خود به خود شهرهای مذکور از مصوبه حریم خارج شوند.

حسن سیفان-معتمد محلی و رئیس ستاد نماز جمعه رودبار قصران نیز که در این جلسه حضور داشت، گفت: در یک دهه گذشته اقدامات فراوانی صورت گرفت و مستندات موجود می‌باشد و در نهایت مصوباتی نیز با همت نمایندگان مجلس شورای اسلامی حاصل شد لیکن اجرایی نگردید و مسئولان وقت اهتمام لازم را نورزیدند.

رضاخندان-عضو شورای اسلامی لواسان نیز بیان کرد: هویت مردم مورد هجمه قرار گرفته است با این مصوبه حتی امکان در جاسازی برای مردم هم امکان پذیر نیست.

همچنین سردار سید خلیل میراسماعیلی-معتمد محلی شهرستان شمیرانات گفت: در همین منطقه مسئولان رده بالایی حضور دارند که با برگزاری جلسات از همت و کمک آنان نیز باید بهره‌مند شد.

وی بیان کرد: این مصوبه فشار زیادی به مردم بومی وارد کرده که حتی نمی توانند یک سرپناه در املاک اجدادی خود برای فرزندانشان بسازند.

سردار میراسماعیلی اظهار داشت: ما در تمامیت عرضی و حفظ نظام و اعتقاد به اصل ولایت و خون شهدا، سعی دراحقاق حقوق مردم از مراجع ذیصلاح قانونی خواهیم داشت.

سیدوحید رودکی-رئیس شورای بخش رودبارقصران نیز در این جلسه، ضمن تشکر فراوان از تشکیل کارگروه و انتخاب به حق صفت‌اله‌ عباسی به عنوان دبیرکارگروه و حقوقدان ابراز خرسندی کرد و قول مساعد در تداوم پیگیری داد.

وی بیان داشت:بسیاری از روستاهای بخش نیز امروزه درحال پیاده سازی طرح اگو و سپتیک هستند و یا از آن بهره مند هستند امیدوارم با توجه به روحیه جهادی و انقلابی دبیر و اعضای کارگروه شاهد تغییر این مصوبه باشیم.

در ادامه، محمودرضا صالحی-نماینده شورای اسلامی شهر شمشک و دربندسر نیز در سخنانی مصوبه را در تعارض با حقوق مکتسبه مردم دانست و گفت: در اجرای حقوق حقه مردم نباید کوتاهی کرد؛ حقوق شهروندان و مردم شهیدپرور و با اصالت بخش نباید نادیده گرفته شود.

علیرضا نظر آهاری-عضو شورای اسلامی شهرستان شمیرانات نیز در سخنانی بیان داشت: امروزه اکثر کشورهای دنیا با بهره گیری از تکنولوژی و رعایت موازین زیست محیطی در سواحل و کنار رودخانه‌ها به راحتی ساخت و ساز می‌کنند و دولت‌ها سعی در تسهیل امور مردم دارند و این موضوعی بدیهی است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا