اقتصادی

تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا برای آبزیان

به گزارش ایسنا، این محصول با استفاده از جدیدترین اطلاعات تغذیه‌ای، فرموله و با بهره‌گیری از جدیدترین تکنولوژی اکستروژن تولید شده است.

در تولید این خوراک از مواد اولیه با کیفیت و با قابلیت هضم بالا از قبیل پودر آرتمیا، پودر ماهی، پودر کیلکا، کنجاله سویا، آرد گندم، مکمل‌های ویتامینی و معدنی و رنگدانه استفاده می‌شود.

همچنین غذای کنسانتره تولید شده بیشتر برای مصرف ماهیان زینتی استفاده می‌شود و از مهم‌ترین ویژگی‌های غذای تولیدی می‌توان به مواردی از قبیل داشتن شکل منظم، شناوری و غوطه‌وری مناسب در آب، ایجاد رشد سریع و یکنواخت و جلوگیری از ناهنجاری‌های اسکلتی در آبزیان، قابلیت هضم بالا و کاهش فضولات و افزایش مقاومت ماهیان در برابر بیماری و استرس اشاره کرد.

بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت علاوه‌بر تولید غذای کنسانتره حاوی آرتمیا، در زمینه تولید بیومس آرتمیا نیز فعالیت دارد.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا