کارآفرینی

اجرای مدل‌های توسعه روستایی توسط صندوق کارآفرینی امید

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید از هدف‌گذاری این صندوق برای اجرای مدل‌های توسعه روستایی خبر داد.

به گزارش تفاهم آنلاین به نقل از ایسنا، اصغر نوراله‌زاده با تاکید بر توسعه اشتغال و حمایت از کسب و کارهای روستایی اظهار کرد: مهمترین اولویت ما در سال جاری ایجاد مدل تامین مالی هر روستا یک محصول و توسعه مبنای نظری آن بوده تا از این طریق بتوانیم محصولات بیشتری را در مناطق روستایی با کمک مردم تولید کنیم.

وی ادامه داد: طی سالهای اخیر صندوق کارآفرینی امید با پرداخت تسهیلات حمایتی، بستر رونق کسب و کارهای محلی و حفظ اشتغال در روستاها را فراهم کرده و با اجرای طرح های اشتغال موجب ماندگاری ساکنین و کمک به درآمدزایی خانوارهای روستایی شده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به پتانسیل بالای اشتغال در برخی از مناطق کشور، از اجرای مدل های توسعه روستایی خبر داد و گفت: درصدد هستیم الگوهای توسعه روستایی را گسترش دهیم چرا که یکی از راههای افزایش درآمد در محیط روستایی و جلوگیری از مهاجرت به شهرها، اجرای الگوهای توسعه روستایی بوده است.

در حال حاضر هر کدام از روستاهای کشور از ظرفیت منحصر به فردی در تولید محصولات برخوردار است که می توان با توانمندسازی افراد بومی و محلی و ارائه آموزش‌های لازم از این ظرفیت به نفع اهالی روستا بهره برداری کرد.

نوراله‌زاده با تاکید بر تهیه مدل‌های تامین مالی طرح‌های روستایی، افزود: با توجه به انگیزه بالا و رقابت پذیری و الگوپذیری روستاییان، اجرای الگوهای توسعه کسب و کار علاوه بر ایجاد بستر فرصتهای اشتغال، به رونق بازار محصولات روستایی منجر شده است.

مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اشاره به توان صادراتی تولیدات روستایی گفت: امروز با شکل گیری مدل‌های کسب وکار و رواج آن، صادرات گسترده محصولات تولیدی به کشورهای همسایه را شاهد هستیم که نشان می دهد جریان کارآفرینی به راه افتاده و به منبع درآمد و ارزآوری برای کشور تبدیل شده است.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا