اقتصادیفرهنگی

معرفی ۶ طرح برتر رویداد ملی ایده‌بازار خوراک و نوشیدنی

به گزارش تفاهم، سومین رویداد ملی ایده‌ بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالش‌ها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوری‌های نوآورانه و بهره‌برداری شرکت‌ها و فعالین صنایع غذایی کشور برگزار خواهد شد.

در این رویداد بیش از ۱۱۶ طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و پس از غربالگری طرح‌ها، برگزاری کارگاه‌های مشاوره و Coaching و در نهایت داوری‌های تخصصی، ۳۲ طرح در این مرحله انتخاب شد.

از میان این ۳۲ طرح، ۲۴ طرح موفق به شرکت در کارگاه‌های حضوری و آنلاین و در نهایت ۱۸ طرح مجوز ارائه حضوری در روز DemoDay که در روز ۲۶ بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرح‌ها پس از ارائه در حضور داوران، ۶ طرح برای ارائه درمقابل سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.

طرح‌های منتخب در روز ۳ اسفند ماه ۹۸ در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.

این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایده‌بازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار می‌شود.

عناوین طرح‌های برگزیده به این شرح است:
” نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون”
” تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی”
“شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی”
” تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ”
” ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی ‌‍و ساختاری و حسی و زنده‌مانی پنیر فتای سین‌بیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری”
“انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنی‌های لبنی و داروهای پروبیوتیک”.

 

لینک کوتاه خبر : https://tafahomonline.ir/?p=14950
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن