ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی توسط بنیاد برکت در مناطق محروم
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) درباره فعالیتهای اشتغالزایی این بنیاد گفت: در دو سال اخیر نزدیک به 100 هزار طرح خرد و خانگی در مناطق روستایی و محروم راهاندازی شده که ایجاد 300 هزار فرصت شغلی برای متقاضیان را به دنبال داشته است.

به گزارش تفاهم آنلاین، امیرحسین مدنی در نشست هماندیشی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با فعالان اجتماعی حوزه بانوان اظهار داشت: ۴۰ درصد از این طرحهای اشتغالزایی به بانوان اختصاص دارد. همچنین صاحبان ۱۳ بنگاه مشارکتی بنیاد برکت را بانوان تشکیل میدهند.
وی با اشاره به افتتاح ۴۰ هزار طرح اشتغالزایی برای بانوان بیان کرد: کارآفرینان ۵ هزار طرح از این تعداد، زنان سرپرست خانوار هستند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با تاکید بر برگزاری هر ساله رویداد بانوی برکت خاطرنشان کرد: در این رویداد طرحها و ایدههای کسبوکار برای بانوان جمعآوری میشود و در سالهای آینده خبرهای خیلی خوشی از رویداد بانوی برکت خواهیم شنید.
وی یادآور شد: همچنین نشان بانوی برکت هر ساله به بهترین طرح و ایده در حوزه کارآفرینی بانوان تقدیم خواهد شد.
تحصیل ۱۰۰ هزار دانشآموز دختر در مدارس برکت
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) همچنین به بهرهبرداری از ۷۶۰ طرح عمرانی و فرهنگی مختص بانوان اشاره کرد و افزود: بیشتر این پروژهها مربوط به ساخت مدارس، هنرستان و خوابگاه است و در حال حاضر، ۱۰۰ هزار دانشآموز دختر از امکانات، خدمات و اماکن آموزشی و فرهنگی این بنیاد بهرهمند میشوند.
مدنی با اشاره به ساخت مدارس برکت در ۳ هزار روستای کشور گفت: بنیاد برکت نسبت به ساخت ۲ هزار مدرسه با ۱۰ هزار و ۷۵۰ کلاس درس در مناطق محروم متعهد میباشد که تاکنون یکهزار و ۴۵۰ مدرسه با ۷ هزار و ۵۰۰ کلاس به بهرهبرداری رسیده است.
وی تصریح کرد: مدارس برکت، ظرفیت پذیرش ۲۳۰ هزار دانشآموز را دارند.
گفتنی است؛ نشست هماندیشی رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با فعالان اجتماعی با حضور سمیه رفیعی-نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس، مدیران عامل بنیادهای برکت و احسان، معاونان و مدیران ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و فعالان اجتماعی حوزه بانوان، تسهیلگران بنیاد برکت و زنان جهادگر برگزار شد.