اقتصادی

نقش کشتیرانی ایران در افزایش قدرت رقابت‌پذیری صادرکنندگان

به گزارش تفاهم آنلاین؛معاون وزیر و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران در دیدار با مدیر عامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، از فعالیت‌ها و تلاش‌های این مجموعه در جهت حمل و نقل کالاهای صادراتی و فراهم کردن شرایط کاهش هزینه‌های حمل کالاها که سبب افزایش قدرت رقابت‌پذیری صادرکنندگان ایرانی در بازارهای هدف شده، قدردانی کرد.

حمید زادبوم  اظهار داشت: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سهم 22 درصدی در حمل و نقل کالاهای صادراتی دارد و سازمان توسعه تجارت ایران آمادۀ همکاری برای افزایش این سهم در راستای توسعۀ صادرات غیرنفتی است.

وی با اشاره به اینکه ایجاد و استمرار خطوط منظم کشتیرانی به کشورهای هدف صادراتی و اوراسیا از انتظارات مهم صادرکنندگان است،افزود: در بسته حمایت از صادرات غیر نفتی سال ۹۹ تمهیداتی به منظور کاهش هزینه‌های حمل و نقل دریایی اندیشیده شده و  از کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران انتظار می‌رود که برنامه‌های خود در خصوص حمایت از صادرکنندگان را اعلام نماید.

زادبوم همکاری دو مجموعه سازمان توسعه تجارت ایران و کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در جهت برقراری خطوط منظم دریایی در حوزه دریای خزر، خلیج فارس و شرق آفریقا را با اهمیت دانست و گفت:  دفتر توسعه خدمات بازرگانی سازمان توسعه تحارت ایران به عنوان مسئول فراهم آوردن مقدمات انعقاد تفاهم‌نامه‌های جدید با همکاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.

مدیرعامل کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز ضمن استقبال از همکاری‌های گسترده با سازمان توسعه تجارت ایران، آمادگی کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران برای پذیرش کارگزاری حمل و نقل کالاهای مختلف، به ویژه در حوزه اورسیا، اعلام کرد.

محمدرضا مدرس‌خیابانی، حضور نمایندگان کشتیرانی در بسیاری از کشورها و همچنین رایزنان بازرگانی ایران در کشورهای هدف را بهترین فرصت جهت هم‌افزایی در راستای توسعه تجارت خارجی دانست و خواستار همکاری هر چه بیشتر این دو مجموعه شد.

گفتنی است، طرفین بر تشکیل کارگروه حمل و نقل دریایی با حضور کارشناسان و‌ با هدف عارضه‌یابی مشکلات پیش رو در حوزه حمل و نقل دریایی و ارائه راهکارهای کاربردی در این خصوص تاکید کردند.

لینک کوتاه خبر : https://tafahomonline.ir/?p=26620
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن